Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa cidden mi canım çok geçmiş olsun nasılsıniz pekiGunaydin kizlar
Dun is yerinde normal covid test gunuydu. Pozitifmisim![]()
Suan gecen ateslendigim gibiyim. Sirtim agriyor,grip ve ates. Evdekilerde birsey yok simdilik.Yaaa cidden mi canım çok geçmiş olsun nasılsıniz peki
belirti yokmu hicGunaydin kizlar
cok gecmis olsun canimSuan gecen ateslendigim gibiyim. Sirtim agriyor,grip ve ates. Evdekilerde birsey yok simdilik.
Tesekkur ederim
kiyma da miAnacugum simdiki veganlar cool olmadan önce vejaterjandi benim bi kere, köyde namimiz var bizim
hatcenin gelin et yemiyomus, hic mi yemiyomustavuk da mi yemiyomus
![]()
Cok iyi vermissinEki Görüntüle 2986422
Geçen hafta 73.6 kg galiba
Gecmis olsun umarım böyle rahat bir şekilde atlatırsınGunaydin kizlar
Bende hep dukan yapiyodum da bu sefer yapmayim bi dedim afiyet olsun gitsin odemler lusiiiGünaydınlar hanımlar bol eksiniz bol leptininiz olsun![]()
Dukan birası yaptım içelim güzelleşelim![]()
Eki Görüntüle 2986472
Sabah limonlu suyumun içine bir yk zeytinyağı katıp içtim.Egzersiz isimlerini gormen lazim
Sabah beyaz peynir ve badem ekleyip, bir yerlerde HC veya tereyagli kahve skstirsan kalorin dolmus olurdu. Karb da oynamaz bu durumda
dukan amcanın bi birasını seviyorum ya dukan bana zor geliyor ağır kurallar var yağsızlık bana göre de değilBende hep dukan yapiyodum da bu sefer yapmayim bi dedim afiyet olsun gitsin odemler lusiii