• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Size karlı bir fotoğraf ile günaydın diyorum sivasta durum bu 😁

Eklentiler

• 20220126_100314.webp
    20220126_100314.webp
    71,7 KB · Görüntüleme: 24
Kontrol tartım da geçen hafta 88.4 tu
Bugun 88.6 regl im daha bitmedi hallederim o artıyi
Hedefim 88 diyelim de Lori Lori Yetisemesin 🤣
Arrietty_ Arrietty_ oğlun nasıl oldu kuzum daha iyidir inşallah pcr sonucu çıktı mı

Eklentiler

• 20220126_095250.webp
    20220126_095250.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 27
Size karlı bir fotoğraf ile günaydın diyorum sivasta durum bu 😁
Gunaydin 😍
Kontrol tartım da geçen hafta 88.4 tu
Bugun 88.6 regl im daha bitmedi hallederim o artıyi
Hedefim 88 diyelim de Lori Lori Yetisemesin 🤣
Arrietty_ Arrietty_ oğlun nasıl oldu kuzum daha iyidir inşallah pcr sonucu çıktı mı
Regl olmasa 88i gorurdun.
Kiz Lori Lori Hadi bak 2kg dan az fark var aramizda 😁
Daha iyi canim. Atesi yok dunden beri. Sonucu bekliyoruz. Her 2dk da sayfayi yeniliyorum deli gibi

Geçen hafta kilom 72,5
Bugün 72,7
Bende durum bu artı geldim
Dün öğle sonu köfte ve salata yemiştim akşma menü yapmadım biraz fazla yemiştim. Durum yine artı😔

Cocuklar kac gun kaldi diye sora sora bi kaldıydı...amca oğlu,dayı kızlarını özledilerdi...simdi ne biryere gidebiliyoruz,ne misafir kabul edebiliyoruz...sağlık olsun da kuzucuklara üzüldü. :KK43:
Cocuklara zor oluyor. Bizimkiler iyice evcimen oldular Corona yuzunden 🥲 disari cikmak isteyen kizim ,eskiler bilir yerinde duramazdi. O bile demiyor artik cikalim diye.

Gunaydin kizlar,

kontrol tartisi 57.1

Cumartesi hedef 56.0

acikcasi bugun bekledigimden daha fazla ciktim tartida, sasirmadim degil, o yuzden hedefi buyuk yazdim, yoksa 3 gunde 1 kg vermek gibi bir hedef koymam normalde.

Gunaydin♥️👋🏽
Saat 5 ve ben yine ayaktayim😬
Dun aksam kucuk sipa dis kapiya tiklayip baba baba diyordu. Kurban oldugum ozlemis. O oyle yapinca wc olayini iptal ettim. 10 dk da 1 wc goturuyordum. Bide ben eziyet etmeyim🙄
Simarttim iyice.
Az oturam kontrol tartisina cikayim

ne isin var 5 de ayakta kiz.

ne iyi teyzesin len, cok sansli kardesin.

aha soylemedim size, ben de teyze oluyom, 3 ye :nazar:

Back
X