Teşekkür ederim canm tamm daha dikkatli olurum.tomrs guzel menu ama komsudaki ara direk ogun olarak yenebilir bir sey, o tarz ara ogunlere dikkat etmeni oneririm.
Hoşgeldin evine leydimiami .Hoşşgeldim
Bendende 10 dk karinA Arrietty_
10 set
10 pushup, 20 squat, 100 ip atlama
10 bin adim
Kaptaniskom saati cikariyom, bi hafta olcmucem bisey, gene adimlamaya gayret ederim, pushupa da devam etmek istiyorum, baya pozisyonum düzeldi çünkü, cok mutluyum o sebeple. Ama tatil haftasi her türlü strese hayır
Yarin kilo bildirimi yaparim
Haftaya cumartesi yokum ama. Tartimi tasimicam.
Böylede demeyeydin iyiydi kursagımda kaldı yedıklerımÜç günlük dünyada 3 kg göbekli ceylan
Gunaydin kizlar
Isteyim ve gece 2de uyuyup 6da kalktim6.45 de iste olmam gerekiyordu. Yarin izinliyim. Yarin tartilacagim o yuzden
Kizlar fark ettim ki ya yerimizde sayiyoruz ya kilo aliyoruz.
Bunu engellemek icin spor Challenge leri mi yapsak veya adim ? Ne dersiniz ?
Gruptan ayrılmak istiyorum zaten zayıflayamıyorumGunaydin kizlar
Isteyim ve gece 2de uyuyup 6da kalktim6.45 de iste olmam gerekiyordu. Yarin izinliyim. Yarin tartilacagim o yuzden
Gunaydin kizlar
Gitmesen aynı kilodaymisiz yarışa varmisin.bende bir kaç aydır 70 lerden kurtulamazdin. Bu sefer deneyeceğim. İkigundur kararlıyım. Pes etmezsemGruptan ayrılmak istiyorum zaten zayıflayamıyorum
Sende 54-55 arası gidiyorsun. Bizim kilolarda amma inatçı çıktı
Bayrama kadar 2 davete gidicem 1 doğum gününe gidicem diyet yapmak zor o yüzden yılbaşından bayramdan sonra sıkı bir diyet sport düzeni oluşturub yapıcamGitmesen aynı kilodaymisiz yarışa varmisin.bende bir kaç aydır 70 lerden kurtulamazdin. Bu sefer deneyeceğim. İkigundur kararlıyım. Pes etmezsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?