Ay ne güzel fırsat varmış. Bizde göçmenlikten dolayı vatandaşlık mi istesek diyoruz. Öyle olaylar çıktı ya yeni. Daha tam araştırmadık. Ülkenin vaziyeti gördükçe soğuyorum memleketten. Gıda fiyatları şaka gibi.Dilin ve diploma düzeyini bilmiyorum ama onların üzerine gitmeyi dene.
Bir ara Ankara anlaşması vardı, ciddi ciddi düşündüm, eşim pek oralı olmadı.
Çocuklar küçükken eşimin çalıştığı firmanın Hollanda ayağına transferi konuşuldu, teklif aşamasına kadar geldi hatta.
Ben istememiştim salak gibi
Benim gidişim bir hafta sürdü :)
Bir hafta rahat takılıp sonucu görünce baktım ivme yukarı gidiyor geri döndüm :))
Tekrar 15 kg ile uğraşmak daha zor geldi.
İt çok güzel meslek alanı. Gerçekten günümüzün işi. Doktor falan da bu sıralar çok tercih ediyorlarmış.bazi mesleklerde kolay canim, biz esimle IT deyiz, bizim sektorde cok acik var mesela her yerde.
Ilk ogunum
Aksama yine o yesillik olandan yiyecegim.
Dun aksam dizi izlerken cozuttum
Eki Görüntüle 2975739
Oh ne guzel,tatil ha. Hic kiskanmadim. Niye kiskanayim canim.
Simdi tartil
Üç günlük dünyada 3 kg göbekli ceylanYeni motto ;Üç gunluk dunya yaa
Ikisinide paylas
Push Up lari coook kiskandim. HarikasinA Arrietty_
10 set
10 pushup, 20 squat, 100 ip atlama
10 bin adim
Kaptaniskom saati cikariyom, bi hafta olcmucem bisey, gene adimlamaya gayret ederim, pushupa da devam etmek istiyorum, baya pozisyonum düzeldi çünkü, cok mutluyum o sebeple. Ama tatil haftasi her türlü strese hayır
Yarin kilo bildirimi yaparim
Haftaya cumartesi yokum ama. Tartimi tasimicam.
Push Up lari coook kiskandim. Harikasin
Tamamdir. Kafa dinle
Sağol canım. Hasta olunca hepsi birden oluyor. Yinede şükür canları sağolsun.Geçmiş olsun, iyiyim canım günlük koşturmacalar.
Bebeler hasta olunca hem huyları değişir hem yorucu olur. Allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?