Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ameliyattan beri bugün ilk defa yarım saat hafif tempolu yürüyüş yaptım resmen maraton şampiyonu gibi hissediyorum kendimi
Üstelik aralarda dinlendim falan yani o kadar çabuk yoruluyorum ki. Ama bir şekilde eski gücüme kavuşmam lazım.

Eklentiler

• 7826369E-92D5-4BDE-BBEC-7859A5095414.jpeg
    81 KB · Görüntüleme: 19
LadyMiami step bench i nasil kullaniyorsun sen? Kafana Gore mi adimliyorsun ?
Hava buz, yurume bandimi da annemde. Bari onunla adimlayim
Canım ben sadece ileri yapmıyorum geri yan çapraz her şekilde yapıyorum, mesela 5 dakika 1 bacak kaldırarak yapıyorum 5 dakika çapraz yapıyorum 5 dakika geri geri yapıyorum sürekli farklı kaslar çalışsın diye tempomu ve yapış şeklimi değiştiriyorum çok güzel de kalori yakılıyor.

İyi akşamlar kızlar tüm gün yattım yine, işe de gidemedim. Kendimi salmayayım diye çıktım yürüdüm az evvel. 5 bin adım atmışım, kısa günün kârı.
14:00
Burger köftesi
1 ayran

2 mandalina

19:30
1 kase k.mercimek çorbası
2 yk patates yemeği
2 yk mercimekli bulgur pilavı
Kuchisabishii
sedulu

Bugun sporumu cok sevdim
Yapinca abartiyorum genelde, zor durdurdum kendimi.

30dk BikeErg
500 ip
6bin adim

Su 2L

Menu
Sabah 11 civari
2 yumurta
2dilim beyaz peynir
Yesillik
1 dilim tahilli ekmek

Aksam 16.30
Ev yapimi 2yk haydari
1 avuc buyuklugunde pita ekmegi
Icine vil yesillik ve 3 kofte

Bende menümü yazayım
Sabah 7 de sinamekili yeşilçayı
10:00 da fitre kahve
12:00 de 1 kase yogurtlu brokoli 4 adet köfte
Çay
1 avuç beyaz leblebi
Akşam 20:00
2 kepçe tavuksuyuna çorba
1 dilim ekmek
Spor
Sabah 15 dk esneme sporu
10 bin adım

Bende iyiyim 10 bin adım tamam spora iyice odaklandım ama regl olmasa rahat yapacagım agrım fena

Agrin varken dinlen ya, 2 gun sonra bomba gibi yaparsin.
Regl haftasinda hic vicdan yapma spor eksik kaliyor diye. Cidden sonraki hafta enerji bombasi oluyor insan, hemen o eksigi kapatiyor.

LadyMiami dün giremedim yoğun bir gündü ...ödem atmak icin rendeliyorum 3 dk sadece sotelıyorum mınnacık yağda az pişmiş oluyor uzerıne pulbıber ve yogurt koyuyorum ...tadı güzel olmuyor ama 3 gün kabak detoksu yapsan uysan kesin 2 3 ödem atıyor

Günaydın Çıtırlar.
Artık Türkiye’deki son iki günüm, çocuklarımı ve eşimi çok özledim.
Sabah peynir zeytin simit ve yumurta ile standart bir Türk kahvaltısı yaptım, bugün de yine 5000 adım yapmayı hedefliyorum.

gezdigin gordugun senin olsun, bize ne yiyip ictin ondan haber ver.

kiz baklava da yesene

Ameliyatın üzerinden 12 gün geçti. %95 oranında dik yürüyorum, hafif bir gerginlik hissi dışında da başka bir şey hissetmiyorum, elhamdülillah geçti gitti çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…