- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 30
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #12.661
Iyi aksamlar canim.Iyi aksamlar eski arkadaşlar ve yeni gelen herkes uzun zamandir yazamadigim ici ozur dilerimKuchisabishii hakkini helal et canim ., okadar ust uste seyler olduki neyseki gecti diyebiliyorum hatrinizi sormak icingeldim diyet yada sporu coktan boslamis durumdayim
Iyi aksamlar canim.
Ben izin istedin diye hatirliyordum canim. Hos yinede sorun olmazdi. Yaris yok nede olsa. Aramizdaki hos sohbeti ve zayiflamayi devam ettirmek icin buradayiz
Umarim sende cocuklarda iyidir
Sikinti yok bende bi 1-2 hafta izin aldim. Nasilsin? Hersey yolundami kuzu?Iyi aksamlar eski arkadaşlar ve yeni gelen herkes uzun zamandir yazamadigim ici ozur dilerimKuchisabishii hakkini helal et canim ., okadar ust uste seyler olduki neyseki gecti diyebiliyorum hatrinizi sormak icingeldim diyet yada sporu coktan boslamis durumdayim
Gecmis olsunAyy insallah oyle yapabilmisimdir icim icimi yiyorduust uste 2kez hastalanmistik ustune aniden tekrar hastalik gecirdik cok sukur su anda sadece oksurukler kaldi az az ,
Ayagimi yaktim iyilestim oglumda burun operasyonu gecirdi Nerdeyse cogu sorunu hallettik noel tatilini bekliyoruz
Sizler nasilsiniz hepiniz eriyip gittiniz mi yoksa
Benim durumum biraz farklı. Hem hastanede bir gece yerine iki gece kaldım, hem özellikle suit oda istedim suit odada kaldım, hemde 2 yakınım daha Türker Beye benimle beraber biri göğüs büyütme ve biri küçültme ameliyatı oldu, ayrıca eşim doktor diye bana çok özel bir fiyat verdi, doktorlar diğer doktor yakınlarına böyle jestler yaparlar, o yüzden herkese verdiği fiyat değil, siz kendiniz telefon edip sormanız lazım.Biraz özel olcak ama ne kadara yaptı birde tam karın germe ameliyatımı oldun
Biz bu hatuna su içmeyi nasıl öğreteceğiz?Selam
06.00: yarim muz
08.00: yarim muz
10.00: 1 kase mercimek corbasi
12.00: tavuk sandwich
15.00: 2 kuru incir
16.30: sehriyeli tavuk corbasi
Su: 1 litre
Kuchisabishii sedulu @H3RA_
Günü kahvaltıyla kapatamadım ama erken kapattım. Akşam için fırında mucver yapmıştım ondan 2 dilim yedim. Kek gibi dilimler. Akşam 6 da yemek işim bitti. Yarına ölçüm alicam bir haftada ne olmuş bi bakayım. Bu sıra kg yerine ölçülere taktım.
Bugün spor ortaya karışık yaptım. Karın ve bacak çalıştım yine sonra sirt çalıştım. Upper body yaptım 20 dk. 10 dk da ip atlama yaptım. 45 sn atla 15 sn dinlen şeklinde.
Ayy insallah oyle yapabilmisimdir icim icimi yiyorduust uste 2kez hastalanmistik ustune aniden tekrar hastalik gecirdik cok sukur su anda sadece oksurukler kaldi az az ,
Ayagimi yaktim iyilestim oglumda burun operasyonu gecirdi Nerdeyse cogu sorunu hallettik noel tatilini bekliyoruz
Sizler nasilsiniz hepiniz eriyip gittiniz mi yoksa
Selam
06.00: yarim muz
08.00: yarim muz
10.00: 1 kase mercimek corbasi
12.00: tavuk sandwich
15.00: 2 kuru incir
16.30: sehriyeli tavuk corbasi
Su: 1 litre
Kuchisabishii sedulu @H3RA_
Onuda sen yapiver
7000 adım.
Akşam: ekmeksiz 2 dolma onu da erimeden uyumayacagim. Bir bardak su.
1 tane armut
1 tane muz
Bu sıra incelme fark ettim ya peşini bırakmıyorumDuramıyon dimi,
Spor yapmicam deyip de
Sen bu zamana kadar yaptın yapacağını kız
Aynen ama hiç sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?