- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.157
- 548
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #7.521
Ayy evet o konuda haklısın ama o zamanki kafamın içini bir görsen kafam katliamdı resmen. Ama öğrenicem kafamı yormamayı artık bi anda böyle çökmekten bende yoruldum. Bundan sonrası düzlük buna eminimBen mahalleninsem sen semtin delisisin ağam
Kafa atınca üyelik dondurmak da neyin nesi biz ne ettik sana gelmezsen gelme bacım ya da iki çemkir kavga et içini dök rahatla yahu ne günler için burdayız
Keşke gitmeseydin ya baskı felan yapmasın karnına tayt giyseydinKit pantolon giydim. Ölüyorum
Çok iyiSaat 3 ve 9000 adim
Kız kapuska nefis olur. Limonlu ve pul biberleri yiceksin onu off canım çektiKapuska ne ya senin gibi zebze delilerinin uydurması yüzünden güzelim lahana ne hallere düştü
Dusunemedim hicKeşke gitmeseydin ya baskı felan yapmasın karnına tayt giyseydin
Ne yedin merak ediyorumBugunu 7,74 carb kapatiyorum
Insallah hemen ketose girerim
Limonu piserken mi uzerine skiyorsun ?Kız kapuska nefis olur. Limonlu ve pul biberleri yiceksin onu off canım çekti
Bence piştikten sonraLimonu piserken mi uzerine skiyorsun ?
Simdi yapmaya kalkacagim. Eksi eksi guzel olur
Spordan sonra 2 kucuk parca keto ekmegi 1 dilim kasar. 2 dilim tavukNe yedin merak ediyorum
Yesillik niye eksikSpordan sonra 2 kucuk parca keto ekmegi 1 dilim kasar. 2 dilim tavuk
15.00 gibi yarim mozarella 2 tavuk dilim 1 keto ekmegi
Aksam 1 tavuk budu
Hangover nasil bisey acabaSelam kızlar
Anca vakit buldum. Hangover kafamı yeni toparladımbir de çocukla evde aktivite üretmeye çalışıyorum bu sıra. Akşama kremalı mantarlı tavuk yapicam
Yesillikte cok carb var loooYesillik niye eksik
Hangover iyi değilHangover nasil bisey acaba
Menun tam benlik
Cok aciktim
Masum gözüken karbYesillikte cok carb var looo
Ama soyle dusun.Yesillikte cok carb var looo
Ilk gun sok yaratimki ketose girem lenAma soyle dusun.
12 karb kaldi yaklasik. Ve 1avuc yesillik de okadar karb yok. Yesilligide ona Gore sececeksin iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?