• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Lori Lori
sedulu sedulu nun tarlası yanmış maraba oturuşunu yaptın mı?
Muhahahahahaha o oturusu unutamiyom yaww🤣🤣🤣🤣 ama yaptim olmii🤣🤣
Bugün olursa yarın mükemmek eksi gelecek inşallah 😍
-5 kilo🤣🤣🤣🤣 doktor diyorki bu haplari ic. Bagirsaklarin tamamen bosalacak. 6 tane ictim, filtre kahve ictim 2 tane sabun soktum. Tik yok anasini satim🤣
Sira zeytinyagda🤣
Isin kotusu aksam babamin emeklilik kutlamasi var. Ben tatildeydim diye babam benimle gitmek istiyor. Orda rezil olmasam iyidir. Dua edin kizlar🤣

Bi anda ödem patlaması olursa süper olacak valla kabızlık çok zıor inşallah bu akşam ve sabah halledersin🤲🤗

Muhahahahahaha o oturusu unutamiyom yaww🤣🤣🤣🤣 ama yaptim olmii🤣🤣

-5 kilo🤣🤣🤣🤣 doktor diyorki bu haplari ic. Bagirsaklarin tamamen bosalacak. 6 tane ictim, filtre kahve ictim 2 tane sabun soktum. Tik yok anasini satim🤣
Sira zeytinyagda🤣
Isin kotusu aksam babamin emeklilik kutlamasi var. Ben tatildeydim diye babam benimle gitmek istiyor. Orda rezil olmasam iyidir. Dua edin kizlar🤣
Lori biraz tempolu yürüyüş, leslie benzeri bir şeyler yap
Barsakları ovala uyandır
Ciddiyim ben geçen bir doktor aklınıza geldikçe ovalayın uyansın diyordu
Seninkinin uykusu ağır biraz, gerekirse şaplak at :))

Lori biraz tempolu yürüyüş, leslie benzeri bir şeyler yap
Barsakları ovala uyandır
Ciddiyim ben geçen bir doktor aklınıza geldikçe ovalayın uyansın diyordu
Seninkinin uykusu ağır biraz, gerekirse şaplak at :))
Lennn ondanmi dun doktor karnimi yogurup durdu🤣 kilo verdim diye hepsi sarkmis. Kendi kendime diyom kadinin hosuna gitti. Oyuncak hamur yerine kullaniyo karnimi🤣
Valla fazla hareket edemiyom agriyor. Merdiven cikip iniyom🤦🏻‍♀️

Bu markayı bilmiyorum ben damla olanını kullandım
Günde bir kez her bir kilo için 5 damla olarak tüketiyorduk biz
Şifa olsun canım umarım işe yarar
Umarim fayda eder. Cigerlerim yerinden cikacak. Kuru oksuruk e donusuyor gun icinde. Basim agriyor sonrada 😒

Back