- 4 Kasım 2018
- 26.232
- 108.800
- 598
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #6.161
Planimiz nerdeyse ayniGunaydin kizceler,
tartidan once son cikis
ben bugun degisiklik yapiyorum.
Sabah 14 saatlik acligi sonlandirip kahvaltimi yaptim.
8.30
2 yumurta ile sucuklu yumurta
1 tereyagli kraker
Az peynir ve 4 zeytin
13.00 de 2. ogunumu yiyip gunu sonlandiricam.
Planim poke bowl yapmak. Tarifimi cokca yazmistim,
kaba taslak
2 yk kahverengi piric, yarim avakado, yarim mango, salatalik, 1 avuc sebze, cok az balik ve mayonez ve limon suyu ile sos.
sedulu bu da menu paylasimim olsun, ara ogunmus, bittermis falan yapmiyom bugun
aksam ev ahalisi yemek yerken yuruyuse kacarim.
O nasil bir sirketmis loo. 5 cesit yemek.@Migim senin yerinde olsam sirket menusunu anons edildigi gibi elime alirim,
her haftasonu kontrol ederim,
iste gunduz menusunde kurubaklagil veya et varsa aksam menusunde muhakkak sebze olacak sekilde planlarim.
Tam tersi de olabilir. Buna gore alisverisimi yaparim, hani evde yoktu da sunu yemek zorunda kaldim durumu olusmasin.
Hatta ben Turkiyede calisirken bizim sirkette 3 cesitli menu cikardi, corba + ana yemek + yan yemek, ustune salatasi ve tatlisio zamanlar aksam sadece corba icerdim mesela. Sizin de o tarz ise direk aksam menusunu sade salataya veya corbaya cevirebilirsin.
O nasil bir sirketmis loo. 5 cesit yemek.adios ben Turkiyeye gidiyorumm
Bizde de sümük meselesi bitmiyoor bitmiyoorKahvaltiyi erken yapinca tum gun acikmis hissini bitiremiyorum bu retrolari hic takip etmesemde bitsede kurtulsakevici basa sararak hastaliktayiz
Bizde de sümük meselesi bitmiyoor bitmiyoordün gece kırgınlığım vardı yatarken, şimdi hala biraz devam ediyor.
Gece bebeğim burnu tıkanmsktan uyuyamadı.Temizliyoruz , geri doluyorKızım da öksürüp duruyor.Hastalık hayat tarzımız oldu , ben bu kadar hastalandığomı hiç hatırlamıyorum Allah sonumuzu hayretsin.Acil şifalar diliyorum
Kesin diyetle alakali bir sirkettiev yapimi baklavalar falan filan....
oyle de bir sirketti iste,
kizim bosuna almadik bu kilolari
Kesin diyetle alakali bir sirkettiyedir-sisir- hadi gel zayifla
Lekkerrryok ama cok fazla gida muhendisimiz vardi.
tey tey tey...
simdi kaldik mi Hollandalilarin sade peynirli sandviclerine
Bizde de sümük meselesi bitmiyoor bitmiyoordün gece kırgınlığım vardı yatarken, şimdi hala biraz devam ediyor.
Gece bebeğim burnu tıkanmsktan uyuyamadı.Temizliyoruz , geri doluyorKızım da öksürüp duruyor.Hastalık hayat tarzımız oldu , ben bu kadar hastalandığomı hiç hatırlamıyorum Allah sonumuzu hayretsin.Acil şifalar diliyorum
Kesin diyetle alakali bir sirkettiyedir-sisir- hadi gel zayifla
Bagirsaklar da sikinti var kuzum. Dun acile gittim. Safra falan temiz cikti. Bagirsaklari bosaltmak icin hap verdiler. 4 tane ictim hala tik yokNasil oldun canim ? En son safra kesesi galiba demistin sonrasini kacirdim
Kabiz oldugun icin o. Filtre kahve icmeyi dene?Bagirsaklar da sikinti var kuzum. Dun acile gittim. Safra falan temiz cikti. Bagirsaklari bosaltmak icin hap verdiler. 4 tane ictim hala tik yokbugun daha iyiyim. Bulantim var azicik. Birsey yerken midem agriyor. Oda bagirsaktandir heralde.
Hemen koyuyom…Kabiz oldugun icin o. Filtre kahve icmeyi dene?
Bazen Ac karnina icince duramiyorum benHemen koyuyom…
Bagirsaklar da sikinti var kuzum. Dun acile gittim. Safra falan temiz cikti. Bagirsaklari bosaltmak icin hap verdiler. 4 tane ictim hala tik yokbugun daha iyiyim. Bulantim var azicik. Birsey yerken midem agriyor. Oda bagirsaktandir heralde.
Kraker wasamı kaptancım. Baby ıspanak bildiğimiz ıspanak mı?Gunaydin
Dun ki menuyu duzgunce yazayim
Ilk ogun
25gr kraker
30gr labne
Son Ögün
3kuzu pirzola
1 avuc Baby ispanak
K.k beyaz peynir
Biraz karpuz
Pine nuts
Zeytinyag
1 dilim ekmek
Uzerine kaymak
Su 2L
Spor
1 saat yürüyüs
13bin adim
sedulu
3 ayda 20 kg çok iddialı ve sağlıksız olur bence.20 kg vermek
Kayısılı form çayını benim doktorum kesinlikle içme dedi.3 aylıknasıl yapacagı bilmiyorum
Şu an kayısılı from çayı içiyom
Kaptancım öksürüğün alerji öksürüğü ise su bazlı probolisi dene lütfen. Sana bir video atmıştım bulamazsan yine atarım.Su öksurukden kurtulamadim ya. 3gundur uyku yok bende.
Biraz yuruyuse ciktim yagmur yagsada. Eve donus yolundayim. Tazefasulyeyi yapacagim. Tavuguda aksam yapayim.
Yogun gun yine. Cocuklari disciye goturecegim. Arabasizim :)) bol yurumeli gun olacak. Sonra yuzmeye Ama ben girmeyecegim. Öksurukden dolayi.
Ardindan shopping ve gunu cocuklara olan taiyaki dondurmasi ile sonlandirip eve gidecegiz. Aksam yemegi vakti
Altda krep/waffle ustu de dondurma
Yavru sanada zeytinyağı öneriyorum.Bugun daha iyiyim. 4 hap ictim hala gitmemisim wcyeevden cikmicam bugun. Nolur nolmaz rezil olmim
Simdi kizi okula birakim arabayla hemencik eve dönem
Senin yerinde olsam diyet kafamda oturana kadar yiyeceklerimi planlayıp uygulamaya girerim.Sabah 2 yumurta bi salatalık bi adet kapya biber bi adet yeşil biber üzerine krem peynir şekersiz türk kahvesi ile güne başladım
Öğle menüsüne bakmadım yemeden önce kalori hesaplamam lazım
Akşama kıymalı patlıcan yemegi düşünüyorum
10 bin adım atcam bugün de
Haftasonu iş mi olurmuş kaptanım ya.Ben bugun kahvaltimi erken yapacagimgunude erken kapatayim.
Sabah erken tartilmak zorundayim.
7de iste olacagim
alysim ladyim kahvaltılarımız hemen hemen aynıGunaydin kizceler,
tartidan once son cikis
ben bugun degisiklik yapiyorum.
Sabah 14 saatlik acligi sonlandirip kahvaltimi yaptim.
8.30
2 yumurta ile sucuklu yumurta
1 tereyagli kraker
Az peynir ve 4 zeytin
13.00 de 2. ogunumu yiyip gunu sonlandiricam.
Planim poke bowl yapmak. Tarifimi cokca yazmistim,
kaba taslak
2 yk kahverengi piric, yarim avakado, yarim mango, salatalik, 1 avuc sebze, cok az balik ve mayonez ve limon suyu ile sos.
sedulu bu da menu paylasimim olsun, ara ogunmus, bittermis falan yapmiyom bugun
aksam ev ahalisi yemek yerken yuruyuse kacarim.
3-5 sene önce hiç bilmeden if yapmışım.
Propolise başla kuzum bir an önce. Birde doğal sarımsak bul bol bol tüketmeye çalış.gecmis olsun,
benim sipalar da baslarlar yakinda, zaten alerjikler, bir baslayinca tum kis o sekilde devam ediyoruz, tam iyilesme saglanamiyor bir turlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?