Fit Club 🏋🏻‍♀️

Akşam yemeğine patlıcan musakka yapıyorum. Yediğim miktarı akşam yazarım. Bugün belki ödül veririm kendime şarap 🤣

Günaydın iyi pazarlar kızlar bu hafta çok yoğun ve stresliydi psikolojik olarak fazla yıprandım. Ben de düzene dönek istiyorum çok istekli ve kararlıydım 🥺 neyse kusura bakmayın çok geç oldu tartıyı paylaşmayı unutmuşum tartılmıştım halbuki

Geçen hafta: 73.9
Bu hafta: 73,3
Arrietty_ Arrietty_

Bugun buyuk sipaya dogumgunu partisi yapiyoruz nihayet, dogumgunu geceli bir ay olacak neredeyse 🫣

Menude pasta ve fastfoodumuz var, buyurun gelin bekleriz 🤪

Sabah guzel doyurucu bir kahvalti yaptim, abartmadan yukaridakilerden de yenegi planliyorum, sebze yemegim var az kalan, onu da yerim.

Günaydın iyi pazarlar kızlar bu hafta çok yoğun ve stresliydi psikolojik olarak fazla yıprandım. Ben de düzene dönek istiyorum çok istekli ve kararlıydım 🥺 neyse kusura bakmayın çok geç oldu tartıyı paylaşmayı unutmuşum tartılmıştım halbuki

Geçen hafta: 73.9
Bu hafta: 73,3
Arrietty_ Arrietty_

Daha ne olsun kiz 👍

Dogum gunu kutlu olsun. Varsin parti gec olsun 😁
Ödül gunu mu yapacaksin

Kulak iltihapi olmustum. Felaket agrim var dunden beri

Odulu dun yaptim 🤪🤪🤪

Bugun normal kaloride kalicam 😉

Pastayi tadimlik yerim ancak, tavsiye uzerine bir yerden ismarladim, cok merak ediyorum 🤗

nabansiniz?

Bak yeni pantolon lazim, bana kilo verdirceniz diye erteliyirum ona gore, kalcam bigun pantalonsuz 🤣

Back