• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Aksama sunu yapiyorum,

Sebzeleri az yagda kavuracagim, kizartmayacagim

tavsannesi tavsannesi ben de normalde tatli krizi falan yasamam regl yuzunden ama, havalardan herhalde evde oturup sadece abur cubur yiyeaim var, oyle yemekte falan gozum yok 🤣

Ayy sizin oralarda soguk mu? biz donuyoruz resmen dunde cok usudum sanirim o yuzden doyamadim cok nadir yapiyorum zaten kizartma ,cocuklarda sevindi🫣 tam kis modundasin atistirmalik ,pijama ,sicak terlikler🤪

iyi aksamlar
Bugun is günüydü yoruldum 😪
Sabah
2d.kasar ,kucuk parca ekmek
Aksam
1/2 Yayla corbasi
Tavuk sote , 1avuc ici kadar lavas
Salata
Nespresso
500ml su

7bin adim

Gunaydin arkadaslar ,dun aksam uyuyup kalmışım, ozur dilerim yazamadım.zaten yazmasam daha iyi🤣
Reglim yaklasiyor ve içimden bi canavar çıkıyor sanki o kadar çok yemek yiyorum ki kilo bile almisim .ama olsun ben yine de elimden geldiği kadar azaltmaya calisicam
Sabah 2 dilim ekmek peynir
Oglen 3 köfte sebze sote
Arada çay gofret
Aksam ıspanak az bisey manti 2 dilim ekmek peynir
Arada çay gofret

:KK43:

Benim de dunum kalori olarak yuksekte kaldi, doymadim 🙃

Ye ic yat modundaydim, adimda 7 binde kalmisim. Zorla yatmadan yogami yaptim, sabah da 30 dakika salonda calistim. Regl oldugum icin hafif bir workout yaptim.

Kaloride artiya gectim saniyorum, saymadim bir yerden sonra 😟

Bugun yeni bir gun ☺️

Bende takip etmedim kac gun.
Tabloyu guncelleyemicem o yuzden🤦 kilo bildirimlerini yazagim. Kiz gitmedi okula..aksam mesaisindeyim bu hafta pazara kadar.
Geziyoruz sabah beri.

Benim de dunum kalori olarak yuksekte kaldi, doymadim 🙃

Ye ic yat modundaydim, adimda 7 binde kalmisim. Zorla yatmadan yogami yaptim, sabah da 30 dakika salonda calistim. Regl oldugum icin hafif bir workout yaptim.

Kaloride artiya gectim saniyorum, saymadim bir yerden sonra 😟

Bugun yeni bir gun ☺️

sen regl doneminden sonra eksiliyordum normalde ,cumartesiye kadar halledersin bence 🤗

Merhabalar arkadaşlar
Bugun biraz daha iyiydim
Sabah simit peynir zeytin
Oglen kereviz
Arada az bisey cevizli sucuk
Aksam 1 tane köfte
Adım 8 bin
Su 4 litre

Sabah
1 dilim recelli ekmek

Ogle
1 sandvic