- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
- 498
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #29.081
Umudum kalmadi
87,4
Kg 60,6 .bitki çayları içildi. Sağlıklı beslenildi
Alys 10K adim Spor Kalori sayimi Yoga Güncel kilo Fark Hedef Pazartesi 61,6 -1,300 59,0 Sali Carsamba Persembe 7K Cuma Cumartesi Pazar
Kuchisabishii 15K adim 15 Dk Kosu 1,5L su Kalori sayimi Güncel Fark Hedef Pazartesi 75,0 0,00 60,0 Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar
Lori 15K adim 1,5 L su Spor Güncel Fark Hedef Pazartesi 87,9 -0,500 75,0 Sali Carsamba 11K Persembe 10K Cuma Cumartesi Pazar
Y yenibirhayal Ödem atici cay Kalori sayimi Güncel Fark Hedef Pazartesi 61,2 52,0 Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar
B basim dertte 10K adim Saglikli beslenme Güncel Fark Hedef Pazartesi Sali Carsamba Persembe 4K Cuma Cumartesi Pazar
tavsannesi 10K adim Kalori sayimi Güncel Fark Hedef Pazartesi Sali Carsamba Persembe 5K Cuma Cumartesi Pazar Cumartesi Tarti günü
Ben bugun yine davetliyim.
Normalde davetli oldugunda suslenir puslenir yemege gider. Ben erkenden gidip hepsine yardim ediyorum
Merhaba arkadaşlar,
Sabah karpuz peynir 2 3 küçük pisi
Oglen kıymalı ıspanak
Aksam kısır bakla yemeği
Bugun pek adım atamadım 5000 falandir
Su 2 3 litre
Iyi geceler
Motivasyon icin yeni spor ustu alsam mi
Bugun sadece yurudum.Sporda motivasyona ihtoyacin mi var kiz, kosuyon her yere
Bugun sadece yurudum.
Gecen ki ip atlama,Karin kaslarimin arkalarda bir yerlerde oldugunu hatirlatti. Yarin yine atlayacagimbugun tepe gezmekle gecti.
Yeni cici istiyorum
Guzel Kosu Hoodie
Ben bugun yine davetliyim.
Normalde davetli oldugunda suslenir puslenir yemege gider. Ben erkenden gidip hepsine yardim ediyorum
Merhaba arkadaşlar,
Sabah karpuz peynir 2 3 küçük pisi
Oglen kıymalı ıspanak
Aksam kısır bakla yemeği
Bugun pek adım atamadım 5000 falandir
Su 2 3 litre
Iyi geceler
Hayir yani normal acıkıyorumkolay gelsin ,iftari sen yapmis gibi yorgun donersi Allah kabule tsin diyelim
Selam ,toplam kac kalori yapiyor
Hergun karpuzla baslamak sonrasidna aclik yapmiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?