Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dunku menum
Sabah 1 yumurtayla omlet peynir domates yesillik
Ara yesil cay yarim kb kuruyemis
Ogle kabak yogurt
Ara avakodo
Aksam menemen 2 dilim ekmek ayran
Ara karbuz
Su 1.5 litre
Günaydın
Dünkü menü
10:30 sebzeli omlet, domates, salatalık, 3 tane yeşil zeytin
16:30 ızgara tavuk, salata
17:30 1 sade türk kahvesi
2 lt su
Dışarda olduğum ve geç döndüğüm için egzersiz yok maalesef. sadece 4000 adım atmışım.
120 puan
Merhaba
Saat 10:30 peynirli omlet, yarım salatalık, yarım domates, 3 yeşil zeytin, 1 wasa üzerine şekersi çilek reçeli
16:00 1 küçük boy latte
17:30 bowl kase(içinde 3 ızgara köfte,bol salata, karabuğday, 2 çeri domates ve 1 çilek vardı)
Su 2,5 lt
Eliptik bisiklet 30 dk 150 puan
Plank 60 puan
4000 adım 120 puan
Toplam 330 puan sedulu
hemen menümü yazayım ama sporu tamamlayınca yazayım
sabah 3 ince dilim hellim peyniri 1 dilim kepekli ekmek 6 zeytin domates salatalık
ara öğün çay ve 2 hurma
öğle yok
akşam tavuk göğüs eti tereyağında sotelenmiş 3 tane ufak boy mantar içine kaşar (meze gibi olandan adını bilmiyorum ama) 1 kuru kayısı
su 2.5 lt
Sabah 1 yumurta haşlama 2 dilim peynir domates salatalık 6 zeytin hindistan cevizi cipsi çay
Ara 1avuc kabak çekirdeği 1 fincan filtre kahve
Akşam tavuk ızgara bonfile salata
Su 3 lt
Spor yüzme 240 puan
Yürüyüş 4300 adım aslında daha fazladir ama telimin şarjı bittiği için orda kalmış Arrietty_
kaptanım kusura bakma denize gittik ordan alisveris merkezine geçtik şarjım bittiği için erken giremedim menüyü CEYDOSseduluaysunayy
selamlar,
kahvaltı öncesi => 1 sade türk kahvesi sonrasında yeşil çay
sabah => peynir domates 2 dilim kıymalı pide
aralarda => türk kahvesi
akşam 17:00 son öğün=> 1 kase sebze çorbası + 2 yemek kaşığı bulgur pilavı + 1 kase cacık
ara => yeşil çay