- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Zaten fitsiniz bence. Spor için fitnessa gitmeyi düşündünüzmü? Evde disiplinli bir şekilde yapılmıyor çünkü.
Ayy ne kadar güzel. Aynı şeyi ben de isterdim ama çok sıkı bir spor düzeni oturtamiyorum maalesef. Spor salonunda yaptığım orda kalıyor genelde eve gelince iş güç çocuk kendimden geciyorum. Yolunda başarılar dilerim güzel günlük olmuşEvet gebelikten sonra ara ara cabalarim oldu baya bir oldu ama onemli olan devamlilik onu anladim..27 aralik 2017 de 95 cm olan gobisim diyet yapmadan ara ara sporla su an 79 cm ...yani onemli olan devamlilik bu yuzden bu benim devamli konum olacak insallah isteyen gelebilir yorum yazarsiniz daha guzel olur :*
11 mart Vucut olculerim
Gobek=79
Bel=69
Bacak=52
Kilo=53.3
Boy=1.63
Fit bir vucut istiyorum zayif degil guzel vucut yani popo kalkik yuvarlak olmali..meme kalkik olmali..bel ipince gobek sifir iste bu bacak siki elbette
Bugun sporumu yaptim jilian michaekin 13/30 gununu bitirdim ardindan ekstra bazi hareketler yaptim elbette ama esas hedef 1 aylik jilian programini bitirmek bu arada 13 gunde gobekteb 6cm ..belden 1 cm inceldi haydi bakalim devamlilik sart :*
tesekkurler bende gunde 30 dk en az iste.. Jilian 30 gunluk program bakalim ne kadar ise yarayacak ..sanada basarilar fit vucutlar :*Ayy ne kadar güzel. Aynı şeyi ben de isterdim ama çok sıkı bir spor düzeni oturtamiyorum maalesef. Spor salonunda yaptığım orda kalıyor genelde eve gelince iş güç çocuk kendimden geciyorum. Yolunda başarılar dilerim güzel günlük olmuş
sabah erken kalkip 30 dk yapabilsen guzel olur benim 1 kizim var alistirdim onu 30 dk yapiyorum son 5 dk kala agliyor zirliyor ama ses etmiyom..yani 30 dk kendime zaman ayiriyorum alissin oda artik :)Ben de dogumdan önce 52 kiloydum. Iki cocuktan sonra 58 de takildim .
Spor yapiyorum duzensiz. Fakat soyle birsey var popom buyudu sporla guzelce buyuttum onu ve de Kilolarim sanki dagilmis vucutta. Yani eski pantalonlara girebiliyorum. Ama en az bes Kilo gitmedi lazim. Ben de uc ay icinde bikini vucudun istiyorum . Iki kucuk cocugum var spor icin ne vakit ne de enerjim kaliyorumcok özeniyorum spor yapanlara
sabah erken kalkip 30 dk yapabilsen guzel olur benim 1 kizim var alistirdim onu 30 dk yapiyorum son 5 dk kala agliyor zirliyor ama ses etmiyom..yani 30 dk kendime zaman ayiriyorum alissin oda artik :)
Ben esimle evdeyken yapabiliyonuz ancak. Gece Saat basi bazen daha sik kalkiyorum oglum emziriyorum, yapisik Bana. Gece cise bile kalkinca pesimden geliyor. Sabahlari zaten besle Alti arasi kalkiyorum daha erken kalkamam. Kalksam da pesimden gelirilk bebegim oglenleri uyurdu o zaman yarim Saat en az, plates yapardim. Simdi birini uyutsam biri basliyor. Ben yememden kestigim gibi Kilo veriyorum surekli hareket halinde oldugum icin ama yemem lazim hem emzirme hem butun gun cocuk pesinde. Havalar isininca esim isten geldigi gibi bir Saat yurumeyi planliyorum. Evde pacama yapisiyorlar gece atistirmasini kesmem lazim bir de. Ilk bebegimde 49 50 kiloya dusmustum ama simdi bunu yapacak firsatim olmuyor
Helal olsun kız, pes etmek yokBu arada arkadaşlar vucudum çok farketti popom kalktı ve güzel oldu mesela bu jilian bir harika dostum ama göbek için daha fazla kardiyo gerek galiba
istediğim vucuda ulaşıcam inşallah :* :* :*Helal olsun kız, pes etmek yokelbet bir gün başaracaksın dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?