Fit bir vucut icin 1 yillik surecime basliyorum :)

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.347
198
Evet gebelikten sonra ara ara cabalarim oldu baya bir oldu ama onemli olan devamlilik onu anladim..27 aralik 2017 de 95 cm olan gobisim diyet yapmadan ara ara sporla su an 79 cm ...yani onemli olan devamlilik bu yuzden bu benim devamli konum olacak insallah isteyen gelebilir yorum yazarsiniz daha guzel olur :*

11 mart Vucut olculerim
Gobek=79
Bel=69
Bacak=52
Kilo=53.3
Boy=1.63

15 mart
Kilo=52.9

16 mart
Bel=68
Göbek=78

23 mart
Kilo=52.4

28 mart
Kilo=52.3

3 Nisan
Kilo =52
Bel=68
Göbek=78
Kalça=90

Evet 3 Nisan guncelim tekrardan 30 günlük jiliana başladım bugun 1. Günümü yaptim bakakim neler değişecek bel incelecek mi gobek biraz olsun gidecek mi detaylar ilerleyen gunlerde hahaha :*

Fit bir vucut istiyorum zayif degil guzel vucut yani popo kalkik yuvarlak olmali..meme kalkik olmali..bel ipince gobek sifir iste bu bacak siki elbette

Bugun sporumu yaptim jilian michaekin 13/30 gununu bitirdim ardindan ekstra bazi hareketler yaptim elbette ama esas hedef 1 aylik jilian programini bitirmek bu arada 13 gunde gobekteb 6cm ..belden 1 cm inceldi haydi bakalim devamlilik sart :*

Son düzenleme:
Sabah kahvaltimda yesilcay bal kaymak 1 dilim yumurtali ekmek ve avuc icim kadar bazlama yedim zeytin peynir domates

Oglen portakal yedim

Bol su

Zaten fitsiniz bence. Spor için fitnessa gitmeyi düşündünüzmü? Evde disiplinli bir şekilde yapılmıyor çünkü.

imkanim yok bebegim var fotolardaki hatunlar gibi olmak hedefim o yuzden fit degilim popo bel ve gobek uclusu..1 yil icerisinde olacak insallah karaliyim.1 aylik program bitince baska programa baslarim yememden kismadim 2 aydir spor yapiyorumda 2 ayda 5 kilo gitti sade sporla az biraz yememede dikkat edicem artik

Dun 2 profiterol 2 tane eti puff 1 orta kase kuru yemis ve et doner yedim buyuk ..yemekten kisamiyorum fazla yavas yava kismaya denicem

Bu sabah jilian michale 14/30 yaptim oldukca terledim biraz pilates hareketleri yapip sporuma son verdim..birde gece yatmadan once yuz kere zipliyorum her gun 5 tane arttirarak squat yapiyorum dun 75 yaptim mesela

Sabah normal kahvalti yaptim ekmekli felan dun mesela en son 18.30 da yemek yedim..bugun insallah daha erken kapatirim dukkani o da etkili olur

Ayy ne kadar güzel. Aynı şeyi ben de isterdim ama çok sıkı bir spor düzeni oturtamiyorum maalesef. Spor salonunda yaptığım orda kalıyor genelde eve gelince iş güç çocuk kendimden geciyorum. Yolunda başarılar dilerim güzel günlük olmuş

Dün ara verdim 1 gün bugün jilian 15/30 yaptım ve 2 gün önce çok yedim ..dün ve bugün az yiyerek dengeleyeceğim...bakalım kilom 53.3 altına düşerse buraya yazıcam ölçülerimide yeniden alırım...jılianı yarıladım şükür

Ve adetimin ilk günü yinede sporumu yaptım ve daha çok terledim

Beli incelten özel bir program spor bilenler yazabiliri mi jiliandan sonra ona başlarım belki veya ne önerirsiniz

Evet bugun 52.9 gordum sukur olsun ki...52 lili kilolara geldik 15 gun kalan jilian programim bitince diger vucut olculerimi alirim

tesekkurler bende gunde 30 dk en az iste.. Jilian 30 gunluk program bakalim ne kadar ise yarayacak ..sanada basarilar fit vucutlar :*

Ben de dogumdan önce 52 kiloydum. Iki cocuktan sonra 58 de takildim .
Spor yapiyorum duzensiz. Fakat soyle birsey var popom buyudu sporla guzelce buyuttum onu ve de Kilolarim sanki dagilmis vucutta. Yani eski pantalonlara girebiliyorum. Ama en az bes Kilo gitmedi lazim. Ben de uc ay icinde bikini vucudun istiyorum . Iki kucuk cocugum var spor icin ne vakit ne de enerjim kaliyorum cok özeniyorum spor yapanlara

sabah erken kalkip 30 dk yapabilsen guzel olur benim 1 kizim var alistirdim onu 30 dk yapiyorum son 5 dk kala agliyor zirliyor ama ses etmiyom..yani 30 dk kendime zaman ayiriyorum alissin oda artik :)

Bugun nirmal ekmekli felan kahvaltidan 1 saat sonra jilian 16. Gunumu yaptim lakin ekmek agirlik yapti karnim azcik acidi ekmek yemicem kahvaltida artik spor yapicaksam

Bu arada arkadaşlar vucudum çok farketti popom kalktı ve güzel oldu mesela bu jilian bir harika dostum ama göbek için daha fazla kardiyo gerek galiba

sabah erken kalkip 30 dk yapabilsen guzel olur benim 1 kizim var alistirdim onu 30 dk yapiyorum son 5 dk kala agliyor zirliyor ama ses etmiyom..yani 30 dk kendime zaman ayiriyorum alissin oda artik :)

Ben esimle evdeyken yapabiliyonuz ancak. Gece Saat basi bazen daha sik kalkiyorum oglum emziriyorum, yapisik Bana. Gece cise bile kalkinca pesimden geliyor. Sabahlari zaten besle Alti arasi kalkiyorum daha erken kalkamam. Kalksam da pesimden gelir ilk bebegim oglenleri uyurdu o zaman yarim Saat en az, plates yapardim. Simdi birini uyutsam biri basliyor. Ben yememden kestigim gibi Kilo veriyorum surekli hareket halinde oldugum icin ama yemem lazim hem emzirme hem butun gun cocuk pesinde. Havalar isininca esim isten geldigi gibi bir Saat yurumeyi planliyorum. Evde pacama yapisiyorlar gece atistirmasini kesmem lazim bir de. Ilk bebegimde 49 50 kiloya dusmustum ama simdi bunu yapacak firsatim olmuyor

2 cocuk zor bi tanem hiç stres yapma bebeklerine bak yeter dediğin gibi sağlıklı beslen abur cubur azalt..biraz büyüsünler spor yaparsın üzülme sakın ..baksana 1 ay olmadan vucut şekilleniyor :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…