Fit bir vucut icin 1 yillik surecime basliyorum :)

Bugün bol ekmek kek poaça yedim şimdi elma yiyom son yemeğim bu günlük artık..100 kere zıpladım arar zıplıcam yatanan kadar

Bu arada bugün jilianın 17. Gününü yaptım

jilianın 18. gününü yaptım bugün. sonra normal bir kahvaltı yaptım 2 dilim ekmekle

Dün akşam pasta poaça yedim yine evde bunlat vardı artık boğazımı tutup sağlıklı beslenmek istiyorum sabah kalktım 3 bardak su 2 adet kuru incir yedim ekmeği tamamen kestim gitti bugün için bakalım

Jilian 19. Günümü yapmış bulunmaktayım yarından sonra level 3 e geçicem inşallah

Jilianın 20. Gününü yaptım yarın level 3 e geçicem inş..bu arada kiloö sabitlenniş durumda tamam yememden kesmedim ama öyle aşırıda yemiyorum sanki gerçi son zamanlarda simit ekmek türevlerini çok yedim azaltıyım biraz bakalım

Jilianin 21. Gununu yaptim level 3 ..daha cabuk ve eglenceli gecti oldukca terledim birde..yememden kesemedigimden kilo vermemde olmadi level 2 boyunca ..ins dikkat ederim level 3 u yaparken

Level 3 den sonra vucuduma olanlar

Level 3 bel ve karin bolgemi calistiriyor oralarda agri hissetim birde ziplama hareketleri zorlasada daha cabuk bitiyor sanki eglenceli

24. Gunumu yaptim level 3

Bu arada oruc tutuyorum cok borcum var hamilelik emzirme derken ..bugun sahura kalkamadim ve bedenim soka ugramis olacak sabitlenen kilomdan 500 gram uctu gitti tabi bu kilonun oturmasi en az 2 haftami aliyor dikkat etmeyip bastirirsam 500 gram sak geri geliyir 2 hafta normal beskenir abartmazsam iyi olur acikmiyorum bu arada emzirirken oruc tutmustum bir kac kere olu gibi oluyordum simdi sporumu yapiyim kizimi disari cikariyorum ev isi yapiyom yinede enerjikim masallah midemde kuculdu

Kilom 52.4 te sabitlendu su anda cok yesemde ayni su an karnim sis oldukca ve 52 4 tika basa yiyorum midem kuculmus olmali 10 aciktiysam 6 veya 7 yemeye calisicam bakalim

Sporu daimi olarak hayatıma sokmak istiyorum. Fakat bir türlü başaramıyorum.
Son bir buçuk aydır Haftada 3 gün platese gidiyorum fakat yeterli gelmiyor.
Şimdi sizin yazdiklarinizi okuyunca bende evde kendim spor yapmaya karar verdim

Her gün 5 dk ile bile başlasam bu süre zamanla beni tatmin etmeyip artacak ve faydalarını gördükce dahada motive olacagima eminim.
Umarim bende sizin gibi istikrarli bir sekilde devam edebilirim

bir program belirlemek cok onemli ve oldukca farkediyor vucudum sekilleniyor bunu gormek harika hemde 1 ay gibj kisa surede ..ben bu program bitince bir kez daha jilian shred yapmayi planliyorum bu sefer yediklerimi yazarak bir konu actim zaten ayin 30 unda baslicam onada galiba bakalim..birden yuklenip bikmayin hergun 5 dk 10 dk diye baslayin mutlaka diyorum alt tarafi 25 dk haydi kalk kendime

Bende her gun 20 dk olarak sartlandirdim kendimi. Aksatmadan yapmayi planliyorum

29. Gunumu yaptim yarin son gunum jilianda ardindan 1 gun ara ve tekrar jiliand shred dan baslicma insallah..

Kilom 52.4 te sabit kalinca soyle bir sey yaptim bu arada 2 ogun yapiyorum sadece bazen 1 tane ara ogun oluyor meyve yiyorum veya cikolata vs.. Neyse yememden kismadim hic dogrusu sadece vucudu sasirtiyorum tika basa doluyorum
Ama bu durum hosuma gitmiyor tika basa doymak yerinde 7/10 doysam daha iyi ama bakalim..

1 ogunumde 1 bardak sut 4 adet kuru incir 1 adet haslanmis yumurta 1 bucuk dilik beyaz ekmek yedim..zaten diger ogunumda cok yedigimden toktum ama yemek icin yedum diyebilirim..vucudum sasirdi cunku boyle beslenmiyordum klasik kahvalti turu yapiyodum . Ve daha az ekmek yemis oldum...

Sonuc 100 gram gitmis..artik kilom asiri yavas gittigi icin 100 gram vermek ve onu sabitlemek benim icin cok guzel bir sey

52.3 kg dusmusum haydi bakalim ..simdi bu kiloda sabit kalmaliyim en az 4 gun sonra bir sasirti daha yapariz

Dip not= ben 88 kilo ile eve geldim dogumdan sonra kilo verme maceramda anldim ki az yemek degil onemli olan normal her zaman ki gibi beslenip haftada. 1gun olsun vucudu sasirtmak buda zayiflamak isteyenlere notum olsun

Iyi aksamlar halacocuksun
88 kilo dan su an ki kilonuz a ne kadar sürede indiniz.
Belli bir diyet uyguladiniz mi??
Birde jillian in hangi programini uyguluyor sunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…