- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
bir program belirlemek cok onemli ve oldukca farkediyor vucudum sekilleniyor bunu gormek harika hemde 1 ay gibj kisa surede ..ben bu program bitince bir kez daha jilian shred yapmayi planliyorum bu sefer yediklerimi yazarak bir konu actim zaten ayin 30 unda baslicam onada galiba bakalim..birden yuklenip bikmayin hergun 5 dk 10 dk diye baslayin mutlaka diyorum alt tarafi 25 dk haydi kalk kendimeSporu daimi olarak hayatıma sokmak istiyorum. Fakat bir türlü başaramıyorum.
Son bir buçuk aydır Haftada 3 gün platese gidiyorum fakat yeterli gelmiyor.
Şimdi sizin yazdiklarinizi okuyunca bende evde kendim spor yapmaya karar verdim
Her gün 5 dk ile bile başlasam bu süre zamanla beni tatmin etmeyip artacak ve faydalarını gördükce dahada motive olacagima eminim.
Umarim bende sizin gibi istikrarli bir sekilde devam edebilirim
Bende her gun 20 dk olarak sartlandirdim kendimi. Aksatmadan yapmayi planliyorumbir program belirlemek cok onemli ve oldukca farkediyor vucudum sekilleniyor bunu gormek harika hemde 1 ay gibj kisa surede ..ben bu program bitince bir kez daha jilian shred yapmayi planliyorum bu sefer yediklerimi yazarak bir konu actim zaten ayin 30 unda baslicam onada galiba bakalim..birden yuklenip bikmayin hergun 5 dk 10 dk diye baslayin mutlaka diyorum alt tarafi 25 dk haydi kalk kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?