Fit bir vucut icin 1 yillik surecime basliyorum :)

Iyi aksamlar halacocuksun
88 kilo dan su an ki kilonuz a ne kadar sürede indiniz.
Belli bir diyet uyguladiniz mi??
Birde jillian in hangi programini uyguluyor sunuz
shred uyguluyorum belli bir sey uygulamadim denedim yanildim takip ettim yediklerimi yazdin sporumu yazdim yani vucuudumu tanidim...soyleki yok hurma diyeti yogurt felan ise yaramiyor...az yemek ise yaramiyor...haftada 2 gun az ye 5 gunu normal ...o 2 gunun 1 gunude sasirt vucudu mesela sabah kahvaltisinda meyve ye oglen yemeginde kuru incir ve sut ic.. Ama haftanin 5 gunu normal beslen..bak bakalim 1 haftasonunda ne kadar kilo gitmis gitmemis mi. Bu kalici olur cunku 5 gun normal yemene ragmen o kilo sabitlendiyse kalici olur benim meseka 500 gram verdim ya onun sabitlenmesi 1 haftayi alir.. Konum var 65 kiloyken actigim 3 ayda 13 kiko verdigim ordan bakabilirsiniz link atayim

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rebilirmiyim-hemde-istedigimi-yiyerek.892739/

Yakında ise başlı cam inşallah ama sağlıklı yaşam ve spor devam inşallah.. yarın spor yaparım umarım kilim aynı 52.3

3 Nisan tekrar jiliana başladım
1. Gunumu yaptım bile :*

Jilian shred 2. Sezon
2/30 yapuldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…