Fissür ameliyatı olacağım. Tecrübesi olanlar yardım edin!

Ben iyileşemdim malesef,ameliyat olalı 2 ayı geçti hala sıkıntılıyım,o kadar dikkat etmeme ragmen..

Değerli arkadaşlar; fissür ile ilgili yaşadığım sıkıntıları paylaşmak istiyorum. 2012 yılının mayısında rahatsızlandım. Aylarca çektikten sonra eylül ayında dr'a gittim. Ameliyat olmam gerektiğini, çok basit bir ameliyat olduğunu bir haftada işime dönebileceğimi söyledi. Bu kadar basit anlatınca ameliyat oldum. Fissür ve üç tane de hemoroidimi aldığını söyledi. Ameliyatımı belden bir iğne yaparak lokal anestezi ile yaptı. Ameliyat sonrası belden alt taraf uyuşuk olduğundan idrar problemi oldu ve sonda takıldı. Sonda yüzünden bütün geceyi lavaboda geçirdim. Çünkü enfeksiyona sebep oldu. Berbat bir geceydi. Ertesi gün dr. hiç bakmadan , pansuman vs yapmadan eve gönderdi. Kendin açarsın oturma banyosu yaparsın dedi. Eve geldik ancak ağrıların dayanılmaz boyutta ve sargıları açtıktan sonra her gün lavaboda ağlıyorum, çıldırıyorum. Her gün bir doğum yapsam ancak o kadar ağrım sızım olur hatta doğum sonrası daha rahat olur insan. Sonraki günler sıkıntılarım aynen devam etti. Doktora kontrole gittim ve bana psikiyatriste gitmemi , ruhsal durumum iyi olmadığından iyi olmadığımı düşündüğümü söyledi. Oysa derdi ben çekiyordum. İhtiyaç sırasında çektiğim işkenceler sanki cam çıkarıyormuşum gibi ve sonrasında en az altı saat süren sancılar aylarca geçmedi. Sonra yeşilyurtta Atilla kaya diye bi doktora gittim gitmez olaydım adam dövecek gibi muayene etti yüzümüze bile bakmadan botoks 800 ameliyat 480 düşün deyip odayı bizden önce terketti. Ben tam eylülden şubata kadar bu ağrıları çektim. Sonraları ağrı yanında akıntı olmaya başladı. Kanamalar başladı. Bu böyle olmayacak deyip dr araştırdım. İstanbul Fatih te özel kliniği olan Nihat BENGİSU Hoca'ya muayeneye gittik. Dr. muayene etti ve sonrasında sen ehil ellere düşmemişsin yanlış ameliyat sonrası bölgede daralma olmuş ve fissür geçmediği gibi bir de fistül gelişmiş dedi. Ameliyat edebileceğini söyledi. Fissür, fistül, papil alınması ve makat genişletmesi işlemlerini yalnızca 1500 liraya muayene ettiği masadan kaldırmadan yaptı. Yarım saat ameliyattan sonra kliniğinde yattım ve sonra evime geldim. Önceki ameliyatım gibi ağrılarım, sızılarım olacak ve ağlaya ağlaya uykuya dalabileceğim diye endişeden duramıyordum. Oysa Rabbim Nihat BENGİSU ve ekibinden razı olsun ki hiç ağrım olmadı ve daha ilk ihtiyacımda bile ameliyat olmadan önceki güne göre hiç acım yoktu diyebilirim. Ameliyat sonrası dr. kendisi kliniğine çağırdı ve pansumanı kendisi yaptı. Sonraki günlerde dört gün daha gittik pansumana ve melek hemşireleri ilgiyle şefkatle pansumanı yaptılar. Canınızın kıymetini biliyorsanız Türkiyenin neresinde olursanız olun NİHAT BENGİSU HOCAYI BULUN. Hepinize geçmiş olsun der, rastgele doktorum diyene ameliyat sakın olmayın derim.

Allah'ım... Çok geçmiş olsun Nihat Bengisu zaten çok takdir edilen, çok tavsiye edilen bir doktor, İstanbul'da. Yaşadıklarınız çok talihsiz ama üstüne bir de şu sonda olayına inanamadım. Ben de belden aaşağı uyuşturularak ameliyat oldum ama sonda fln takmadılar. Neden böyle olmuş sizinkisi yaaaa??

Olsun, her şeyde bir hayır vardır diyelim. Sonuç olarak iyisiniz şu anda, tek önemki olan o. Bir de keşke sizi en başta ameliyat eden doktorun bulunduğu hastaneyi yazsanız...

Son düzenleme:
bende ameliyat günümü aldım 12 Mart ( hayırlısıyla günler gelsin geçsin inşallah...

Keşke o kadar uzak bir zaman olmasaymış, şimdi bekle bekle günler geçmez. Geçse de zamanın durmasını, o günün hiç gelmemesini istiyor insan.... Sizin adınıza çok sevindim. Siz de benim gibi hiç olumsuz bir şey yaşamadan normal hayatınıza, ağrısız sızısız geri dönersiniz innnnşşşallah :) Daha önce konuştuğumuz yeme düzenini de uygularsanız süper olur :18:

Ben iyileşemdim malesef,ameliyat olalı 2 ayı geçti hala sıkıntılıyım,o kadar dikkat etmeme ragmen..

Ameliyatınızı nerede oldunuz acaba? 2 ay içerisinde geçmiş omalıydı sıkıntılar. Ben ameliyat olalı 20 gün oldu, tamamen geçti her şey, Allah'a şükür.

işyerim ve regl dönemim dolayısıyla böyle oldu ancak (
yukarıdaki arkadaşın yaşadıkları beni çok korkuttu ama ((( offf...

birde benim arkadaşımda belden aşağısını hissedemediği için onada sonda takmışlar. benim ameliyat olacağım hastanede....

Ameliyatınızı nerede oldunuz acaba? 2 ay içerisinde geçmiş omalıydı sıkıntılar. Ben ameliyat olalı 20 gün oldu, tamamen geçti her şey, Allah'a şükür.

Ben emin ellere bırakmadım sanırım kendimi..Agrılarım yetmezmiş gibi yeni çatlaklarım da olmuş,sanırım çatlagımın oldugu yerdeki kaslarım yeteri kadar alınmamış çünkü ameliyat yerimde yeniden çatlak oluşmuş,bu işi ehline yaptırmak gerektiğini çok geç anladım malesef..Hangi ilde bulundugumu özelden atayım olur mu..Cok sevindim senin adına rabbi yaşatmasın kimseye berbat bir şey,yaşamayan bilemez..

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun size ( bir an evvel iyi bir doktora daha gidin bence (

benim ameliyatımda yarın inşallah sorunsuz geçiririm çok tedirginim

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun size ( bir an evvel iyi bir doktora daha gidin bence (

benim ameliyatımda yarın inşallah sorunsuz geçiririm çok tedirginim

Aklım sizde... Allahın izniyle geçip gidecek sıkıntılarınız. İnşallah iyi haberlerinizi alacağım :)

merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl bir giriş yaptım....

Allah razı olsun sizden beni rahatlattınız ayrı, ama birde dua ettiniz, gerçekten teşekkürler....

ameliyatımı oldum ayın 12 sinde :) bu gün iş başı yaptım, Allaha çok şükür çok rahatım ameliyatı sonrasıda çok zor geçmedi. 2 tane hemoroit+fissür ameliyatı oldum. Şuan da çok çok iyiyim maşallah. tuvalete çıktığımda ağrılarım oluyor normal olarak ama çok normal. Ameliyattan önce daha çok ağrım olurdu :))))) SAKIN KORKMAYIN, ERTELEMEYİN İYİ BİR DOKTOR BULUN KURTULUN ARKADAŞLAR :))))

cumartesi kontrolüm vardı raporumu uzattı doktor oturarak çalışmasan hiç mühim değil ama tamamen kesiler iyileşmemiş, 1 ayı bulacak iyileşmen dedi. Ama ben işe başlamak zorundaydım geldim (( Allah kerim diyorum ne diyim (

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun arkadasım,Allah acil şifalar versin,çok dikkat et yemene içmene,ameliyat sonrası çok önemli çünkü.

Canım binlerce kere geçmiş olsun. Sen de, ben de atlattık bakalım :) İnşallah bir daha tekrarlamaz dikkat edersek. Öpüyorum.

banada fissür teşhisi konuldu oturma banyosu geçici olarak acını hafifletir ama tamamen geçirmez dedi napıcam ne edicem şaşırdım

Merhaba,
Çok geçmiş olsun. Fissür neden oluşmuş sizde acaba? Mesela doğum nedeniyle olanların çoğu iyileşiyor. Belki siz de yediklerinize dikkat eder, kabız olmaktan kaçınırsanız geçer. Ama eğer doktor, kronikleşmiş derse de korkmayın. Bakın Allah'a şükür biz kurtulduk ameliyatttan sonra.

Bende 8 aydır çekiyorum bu illeti. Allah düşmanıma vermesin ama mahvoldum burada iyi Dr yok çünkü kucuk bir koyde yasıyorum. İstanbula gitmeye karar verdim. Para da biriktirdim Nihat Bengisu hocaya gitmeyi düşünüyorum bana akıl verir mısınız çünkü sehirde neler oluyor kim iyi kim kotu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…