- 1 Mayıs 2012
- 1.014
- 1.131
- 358
- Konu Sahibi LadyInGray
çok geçmiş olsun, maşallah çabuk iyileşmişsiniz.... gerçekten bu kadar kolaymı geçti ( inanamıyorumda bende çok korkuyorum çünkü....
geçen hafta ameliyat olan bir arkadaşımla görüştüm biraz önce.. onun hemoroidi 3. evredeymiş... İnanılmaz ağrılı her gün rahat 2 saat ağlıyorum dedi zaten korkuyordum dahada korktum...
ama benim hemoroidim onunki kadar kötü değil yani ben böyle olduğunu düşünüyorum...
( çarşamba akşamı muayne olmaya gidicem, bakalım ne olacak, randevu aldım...
Merhaba Sevcan,
Daha önceki yazılarımda belirttiğim gibi benim fissürüm en az 7-8 yıllık bir vakaydı. Ama hemeroidin evresini bilemiyorum. Yalnız muayene sonrasında "tromboze" teşhisi konmuştu. Yani şiddetli ağrı yapan çeşit. Ameliyattan sonra çektiğim ağrı, sızı ya da yanma, ameliyat olmadan öncekilerden çok çok aşırı fazla değildi. Biraz da korktuğumuz için hassaslaşıyormuşuz, biliyor musun? Eğer sen de sadece hemeroid varsa, hiç düşünme, hiç korkme bence. Çünkü düşünsene ben aslında iki opearsyon geçirdim: hemeroid+fissür. Fissür için sfinkteretomi yapıldı, 0,5 cm'lik bir kesi yapılarak.... Anüs kaslarından biri kesildi. İnşirah suresini okudum, sürekli dua ettim. Tuvalete çıktıktan sonra ağrım oluyor ilk günden beri ama sıcak oturma banyosuna oturunca 2-3 dakikada geçiyor. Gün içinde Allah'a şükür bir ağrım, sızım yok.
Ayrıca ameliyattan sonra çekilen ağrı ve sızılar iyileşme yönünde olacağı için, seni iyileşmeye daha da yaklaştıracağı için Allah sabrını veriyor. Arkadaşın için çok üzüldüm, neden öyle oldu acaba :18: İşte herkesin yapısı farklı, ondan sanırım. Allah kolaylık, şifa versin hepimize. Umarım muayenen iyi geçer. Soruların olursa mutlaka sor.