- 1 Mayıs 2012
- 1.014
- 1.131
- 358
- Konu Sahibi LadyInGray
-
kolonoskopiden cok korkuyorum sen oldun mu? Rektal muayene bile canimi cok acitmisti... Birde dr.sormadim ameliyat sonrasi hastanede yatis yapiliyor mu? Keske %100iyilesme garantisi olsaydi ama yinede denemeye deger..
Niye böyle oldum bilmiyorum ama delirecek gibiyim. operasyon günü yaklaştıkça kötü oluyorum. durup durup ağlıyorum...
Küçük çaplı bir kolonoskopi, yani, retroskopi oldum. Bağırsağın son 60 cm.sine bakıyorlar. Lavman yapıyorlar. Ben çok tedirgin olduğum için sıktım kendimi. Ama 10 dk. fln sürmüştür. Sen rahat ol, çok kolay bir işlem. Ankara Üni. İbni Sina Hastanesinde oldum. Orada çalışan insanlar da çok yardımcı oldu, iyi davrandı. Allah razı olsun.
Ben de, beni ameliyat edecek doktorla görüşmedim ama 2 seçenek var. Spinal enjeksiyon yapıp, belden aşağısını uyuştururlarsa, 5-6 saat hastanede kalıyorsun. Ama direk olarak anüs bölgesini uyuştururlarsa, 15-20 dk. süren operasyondan sonra, kalkıp eve gidiyorsun.
Hamileyken böyle bir şey yaşamana çok üzüldümAllah şifa versin. %100 iyileşme, ameliyat sonrasıyla da ilgili bir şeymiş. Kesinlikle kabız olmaman gerekiyor. Ben şu anda her gün aynı saatte tuvalete çıkmamaı sğlayan bir beslenme düzeni oturttum. İstersen yazabilirim. Nerede ameliyat olacaksın?
Ne zaman olcan arkadasim off benimde cok acil olmam gerek. Ben spinal sezeryan oldum spinal anestezi oksijen duzeyimi dusurdu bayaa nefes alamadim simdi o anlar geliyor aklima diger yontemdede canli canli gibi olucak sanki of cok zor biseyy
Beslenme duzenini yazarsan sevinirim hos nice kaysilar yemisimdir ancak tik yok yanliz magnesi calcine ise yariyor onuda 1yildir kullana kullana bagisiklik oldu sanirim oda zorlar oldu...
Sesimi duydun, bana destek oldun esr_esr, çok sağol. Şu anda fissür yüzünden çektiğin acının onda biridir anüsten anestezi almak. Ufak bir iğne batması, ne olur korkma. Şunu söyleyeyim, her halükarda çok ilerlememiş bir fissürün var. İyileşmesi kolay olacaktır inşallah. Benim gibi ömrünün son 8-10 yılını depresyonda geçirmene değmez
Ben bu pazartesi olacağım Allah izin verirse. Aslında geçen perşembe Bülent Menteş yapacaktı ameliyatı ama bir akraba cenazesi dolayısıyla erteledik. Bu sırada konuştuğumuz kişiler ameliyat için ödeyeceğimiz parayı duyunca baya tepki gösterdiler (4800 tl). Bu paraya insanlar sezeryan ameliyatı oluyor dediler. Sağlık çalışanı olan bir kaç akraba bu fissür ameliyatının çok basit olduğunu, önemli olanın operasyondn sonra kabız olmamam gerektiğini söylediler. Ben de Ankara Üni. ye gittim işte.
merhaba,
Şimdiden çok geçmiş olsun. İnşallah bu dertten sonsuza dek kurtulursunuz.
Ameliyattan sonra da bilgi verir misiniz? benimde hemoroid ameliyatı olmam şartama çok korkuyorum.
Arkadasim umarim ameliyatin iyi gecmistir oldun degil mi? İyi haberlerini bekliyorum.
Merhabalar,
Operasyon Salı günü oldu. Ben gereksiz yere ağladım, sızladım, bekledikçe daha kötü oldum. Ama operasyon sorunsuz geçti, çok çok çok şükür. En azından şimdiye kadar iyi gidiyor.
Salı günü öğlen operasyon yapıldı, spinal anesteziyle. Anestezinin etkisi geçince tuvalete çıkmamı(küçük) ve ardından yemek yememi istediler. Akşam yemeğinden 2 saat sonra da magnezie calci diye bir ilaç verdiler. Bunun sayesinde sabaha karşı tuvalete çıktım (büyük). Sabah kahvaltısından sonra da tuvalet ihtiyacı doğdu. İkincisi daha sorunsuz oldu. Şimdi evdeyim çok şükür. Günde 3-4 defa oturma banyosu yapıyorum, sebze tüketiyorum fln.
Bu arada sürekli İnşirah suresini okudum.
Türkçesi:
İnşirah, İnşirah Suresi, İnşirah oku, İnşirah dinle, sure, süre, İnşirah suresi oku, kuran, kuran oku, kuran dinle, kurani kerim, kerim, kuran kerim / TÜRKÇE KURAN-I KERİM E.HAMDİ YAZIR / KURAN.Gen.Tr, Kuran, Kur'an, Kuran-i Kerim, kuranikerim, Quran
Arapçası:
İNŞİRAH, İNŞİRAH Suresi, İNŞİRAH oku, İNŞİRAH dinle, sure, süre, İNŞİRAH suresi oku, kuran, kuran oku, kuran dinle, kurani kerim, kerim, kuran kerim / KURAN-I KERİM ( ARAPÇA - LATİN HARFLİ ) / KURAN.Gen.Tr, Kuran, Kur'an, Kuran-i Kerim, kuranikerim,
Hadi gozun aydin arkadasimm cok gecmis olsun allah bidaha yasatmasin magnesie calcine yi bende kullaniyorum bi suredir... Sorunsuz gecmesi cok guzel oturmanda skinti var mi?
magnesie calcine yi bende kullaniyorum bi suredir...
Alışkanlık yapmaz mı? :26:
Yapmaz olur mu hicbi goze alabilsem onsuz vc cikmayi ama goze alamiyorum... Dunden beri duphalac iciyorum o daha masummus ama magnesie ye geri doncek gibiyim... Peki ameliyat suresi, hazirlik asamasi,ameliyat sonrasi toplamda kac saat hastanede kaliniyor bilgi verirmisin? Ya cok sevindim iyi olmana bu dertten muzdarip biri olarak.insallah tekrar yasamaz unutursun bu dayanilmaz agrilari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?