B batuu Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2013 341 9 118 İzmir 30 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi batuu #1 Geç bulduk erken kaybettik diyebileceğim bir dönence, oğlum çok sevdi, fakat oturmaya başladı bizim için artık tehlikeli duruma geldi, çok temiz yeniden farksız, 75 tl vericem.
Geç bulduk erken kaybettik diyebileceğim bir dönence, oğlum çok sevdi, fakat oturmaya başladı bizim için artık tehlikeli duruma geldi, çok temiz yeniden farksız, 75 tl vericem.
lapine Guru Kayıtlı Üye 18 Aralık 2009 166 11 318 Ankara 30 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi batuu #2 biz de çok memnun kaldık bu dönenceden, o kadar ki 3 buçuk sene oldu, kızım hala onunla uyuyor:)
B batuu Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2013 341 9 118 İzmir 1 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi batuu #3 lapine .!.: biz de çok memnun kaldık bu dönenceden, o kadar ki 3 buçuk sene oldu, kızım hala onunla uyuyor:) Genişletmek için tıkla... bizimki hiç uyumadı, ama çok eğleniyo şimdide çekip tutmak istiyor :)
lapine .!.: biz de çok memnun kaldık bu dönenceden, o kadar ki 3 buçuk sene oldu, kızım hala onunla uyuyor:) Genişletmek için tıkla... bizimki hiç uyumadı, ama çok eğleniyo şimdide çekip tutmak istiyor :)
M mrcajans Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2013 1.022 43 53 34 1 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi batuu #4 ben alabilirim fakat bu ninni söyleyendenmi? bi arıızası kırıgı çıkığı yok degilmi?üstünde projeksiyon olandan?
ben alabilirim fakat bu ninni söyleyendenmi? bi arıızası kırıgı çıkığı yok degilmi?üstünde projeksiyon olandan?
B batuu Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2013 341 9 118 İzmir 1 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi batuu #5 mrcajans .!.: ben alabilirim fakat bu ninni söyleyendenmi? bi arıızası kırıgı çıkığı yok degilmi?üstünde projeksiyon olandan? Genişletmek için tıkla... evet canım türkçe ninnisi var ama 1 tane bilgin olsun, ve melodiler üstünde projeksiyon var hiç bir problemi yok zaten kutusuyla göndereceğim,
mrcajans .!.: ben alabilirim fakat bu ninni söyleyendenmi? bi arıızası kırıgı çıkığı yok degilmi?üstünde projeksiyon olandan? Genişletmek için tıkla... evet canım türkçe ninnisi var ama 1 tane bilgin olsun, ve melodiler üstünde projeksiyon var hiç bir problemi yok zaten kutusuyla göndereceğim,
B batuu Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2013 341 9 118 İzmir 1 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi batuu #6 Dönencemiz satılmıştır, pelinper bebiş iyi günlerde kullansın.
P PelinPer Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2013 243 1 38 1 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi batuu #7 Teşekkürler tatlım seninle alışveriş bir zevk :)