• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

firmalardan numune isteği

hadi ya :) güzelmiş (: ya aynı adresten üye olabilirsiniz yazıyordu. ben ve kardeşimüye olduk. ikimizede 2 kere uye olamazsnz üyeliğiniz silinmiştir diye msj geldi. acaba soyad aynı olunca o yüzden mi oldu:S

Son düzenleme:
bende bır cok urun numunesı aldım ıxordan parfum numunesı sonra bı sıteye uyeyım orda ankete katıldım ordan koca bı kolı dıs macunu 5 buyuk 5 kucuk bırde gargara bu arıelın yenı cıkan leke cıkartıcısı 9 tane geldı nıvedan geldı numuneler dahada gelmeye deval edıor artık kargo sırketındekı ler tanıor benı abla yıne sana paket var dıyor:)ıkı gunde bır bı paket :)

hangi site bu canım ?

ixora dan numune parfüm ve salyangoz kremi istedim daha 4 gün oldu az önce kapımdaydı 5 adet bayan 4 adet erkek ve 5 adet salyangoz kremi numunesi yollamışlar kokular harika roll-on şeklinde ve yağ kvamında o yüzden küçük bir parça sürüyorsunuz yoğun olduğu için mis gibi kokuyorsunuz :)) sadece 3.5 tl kargo ücreti verdim salyangoz kremi stokto yok demelerine rağmen 5 tane gelmişkaydirigubbakcemile2:dance:

nivea, sevil, flomar numune yollamıyor bu hafta denedm numune yollamadklarını magazalarda bu işle uzman kişilerden cildimize uygun uygulama yapmalarını doylemişler...

walla bana da 1 saat önce falan bioblas tan numuneler geldi.
kızlar layd'sbox diye bi yere üye olmuştum 2-3 hafta falan önce.belli bi kişi sayısına ulaşınca kutu gönderceklermiş,o ürünleri deneyim anketi doldurcaktık sözde.walla ne paket hgeldi ne başka bişey.yukardaki sayfada okudum bi sürü şey gelmiş arkadaşa.acaba bu siteden mi ki.bi bilgi werse çok iyi olcak..

yok cnm o siteden degil sitelerine girip istedik.. layd box ekimden ilk 1500 e yollucakmıs

Fix deterjana attım olumlu yanıt geldi adreisnizi verin dedi.. niye istediniz anlaamadım yazmıs adam :D:D

oyle adresimi fln yazdım ama kargo bana mı onlara mı ait bişi demediler

Fix deterjana attım olumlu yanıt geldi adreisnizi verin dedi.. niye istediniz anlaamadım yazmıs adam :D:D

oyle adresimi fln yazdım ama kargo bana mı onlara mı ait bişi demediler

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 niye istediğini anlamadılarsa çamaşır yıkıcam niye olcak deseydinnaniknanikkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 niye istediğini anlamadılarsa çamaşır yıkıcam niye olcak deseydinnaniknanikkaydirigubbakcemile3

bende dedm suan kullandıgımda memnun degilim yen birsey aruıyorum mmenun kalırsam alcam :D :D yollucaz dedi bakalım bayramdan sonra artık gelirse yazarım buraya :))

Bu arada magnum koliyle dondurma fln verio yarısma son gun bugunmus 40 kişiye koliyle dondurma

40 kişye föndü

1. ye magnum reklamındaki koltuk masa samdan vs verilcekmiş..

selam arkadaşlar bende ıxoradan istemiştim 2 hafta oldu. Bugün kargoyla geldi. 5 adet bayan parfümü+3 adet erkek parfümü+ 5 adet te salyangoz kremi geldi. kargo parası 3,5 tl ödedim . süper ....:)

Bende ixory dan istemeiyi dusunuyorum. yalnız bu ixory parfumleri doldurma dimi?

hmm ya acıksa almıcagım için hiç bulaşmasam yeriir :D bugun kozmetikmiş vs o kdar içerigine konulan kanserojen maddeleri okuyunca vazgectm. acık parfumlerde ne oldugu belli değil. kokuyu aynı yapıyorlarda...

haklısın canım valla ama işte doğru dürüst kimsenin ben dahil sağlığı düşündüğü yok malesef..ucuz diye alıyoruz..ama zararlıdır illaki..

aslında hepsi zararlıda acık mallar daha da zararlı...

bu arada fix den msj geldi... aras kargoya verilmiştir dedi. kargo bana mı ait hiç bişi demediler. küçücük bişi yollarlar bide 5-6 tl alırsa kabul etmesem mi kargo ayıp olmasn?

küçücük birşeyden 5-6 milyon almazlar canım heralde yafisfisfis

Back