How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Fırınsız yemekler

Arkadaşlar dert değil ama konuyu açacak yeri bulamadım. Yarın ABD li misafirlerim var. Yemeğe gelecekler ama fırının camını kırdım. 3 gün sonra takılacak 😔 fırınsız ne yapabilirim. Fırın ne kadar gerekliymiş meğerse. Börek, tatlı vs nasıl yapıcam. Ana yemeği de Sultan kebabı yapacaktım onun içinde fırına gerek var. Ocakta yöresel güzel nasıl yemekler yapabilirim. Yaprak sarması geliyor aklıma sadece. Birde hazır alırsam olmaz ayıp olur çünkü ev yemekleri yapacağımı söylemiştim.
Sultan kebabi yerine krep sarma yapabilirsiniz. Etli veya tavuklu,ustune besamel sos. Krepe sar, sonrada ustune kasar. Ohh misss...

Orman kebabı yanına şehriyeli pirinç pilavı olur. Sac tava yapabilirsiniz. Sütlü tatlı yaparsınız. Sarma, içli köfte, kuru dolma, ezme yapabilirsiniz. Meze olur havuç tarator haydari humus ne seviyorsanız.
Börek olarak pacanga böreği yaparsınız. Tava böreği yaparsınız

Arkadaşlar dert değil ama konuyu açacak yeri bulamadım. Yarın ABD li misafirlerim var. Yemeğe gelecekler ama fırının camını kırdım. 3 gün sonra takılacak 😔 fırınsız ne yapabilirim. Fırın ne kadar gerekliymiş meğerse. Börek, tatlı vs nasıl yapıcam. Ana yemeği de Sultan kebabı yapacaktım onun içinde fırına gerek var. Ocakta yöresel güzel nasıl yemekler yapabilirim. Yaprak sarması geliyor aklıma sadece. Birde hazır alırsam olmaz ayıp olur çünkü ev yemekleri yapacağımı söylemiştim.
siz hazırlayın, ekmek fırınlarına verin,onlar pişiriyor.

Fırın camı yerini folyo ile kapat 3-4 kat. Bantla.
Isı azıcık düşüyor ama işini yapıyor önden bi deneme yap.

Back