- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.357
- 108
- 30
- Konu Sahibi gulrecelim
-
Ev yemekleri yapan bir yerden alın. Ayrıca başınıza geleni söylerseniz ev yemeği yapmadığınız için kınayacaklarını sanmıyorum.Arkadaşlar dert değil ama konuyu açacak yeri bulamadım. Yarın ABD li misafirlerim var. Yemeğe gelecekler ama fırının camını kırdım. 3 gün sonra takılacakfırınsız ne yapabilirim. Fırın ne kadar gerekliymiş meğerse. Börek, tatlı vs nasıl yapıcam. Ana yemeği de Sultan kebabı yapacaktım onun içinde fırına gerek var. Ocakta yöresel güzel nasıl yemekler yapabilirim. Yaprak sarması geliyor aklıma sadece. Birde hazır alırsam olmaz ayıp olur çünkü ev yemekleri yapacağımı söylemiştim.
Arkadaşlar dert değil ama konuyu açacak yeri bulamadım. Yarın ABD li misafirlerim var. Yemeğe gelecekler ama fırının camını kırdım. 3 gün sonra takılacakfırınsız ne yapabilirim. Fırın ne kadar gerekliymiş meğerse. Börek, tatlı vs nasıl yapıcam. Ana yemeği de Sultan kebabı yapacaktım onun içinde fırına gerek var. Ocakta yöresel güzel nasıl yemekler yapabilirim. Yaprak sarması geliyor aklıma sadece. Birde hazır alırsam olmaz ayıp olur çünkü ev yemekleri yapacağımı söylemiştim.
İçli köfte, patlıcan musakka havuç tarator, fellak köfte var ya fırınsız.Arkadaşlar dert değil ama konuyu açacak yeri bulamadım. Yarın ABD li misafirlerim var. Yemeğe gelecekler ama fırının camını kırdım. 3 gün sonra takılacakfırınsız ne yapabilirim. Fırın ne kadar gerekliymiş meğerse. Börek, tatlı vs nasıl yapıcam. Ana yemeği de Sultan kebabı yapacaktım onun içinde fırına gerek var. Ocakta yöresel güzel nasıl yemekler yapabilirim. Yaprak sarması geliyor aklıma sadece. Birde hazır alırsam olmaz ayıp olur çünkü ev yemekleri yapacağımı söylemiştim.
Ev yemeğini de satın alabilirsiniz. Amerikalı insanların bizim gibi hazır alıp almamanıza takilacağını hiç sanmıyorum. Ama illa yapmak istiyosanız internette çok seçenek bulursunuz bence. Elektrikli ızgara tarzı bi şeyler varsa onu değerlendirebilirsiniz. Yöresel tatlıyı hazır alabilirsiniz zaten. Börek de tavada yapılan bi şey illa fırına gerek yok. İsterseniz tava böreği yapın isterseniz gözleme, paçanga vs.. Hepsi ocakta yapılıyo.Arkadaşlar dert değil ama konuyu açacak yeri bulamadım. Yarın ABD li misafirlerim var. Yemeğe gelecekler ama fırının camını kırdım. 3 gün sonra takılacakfırınsız ne yapabilirim. Fırın ne kadar gerekliymiş meğerse. Börek, tatlı vs nasıl yapıcam. Ana yemeği de Sultan kebabı yapacaktım onun içinde fırına gerek var. Ocakta yöresel güzel nasıl yemekler yapabilirim. Yaprak sarması geliyor aklıma sadece. Birde hazır alırsam olmaz ayıp olur çünkü ev yemekleri yapacağımı söylemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?