- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
harikasın canımmmm ellerine sağlıkkkkkkkkk mükemmel görünüyor güzelim benımAngelimmm ben kk da buyudum resmen :))
Yemek yapmayi seviyorummmm
Nevreste biliyordu yaptiklarimi ama hic yarismaya katilmamistim daha oncesindeeee
Gel buyur =) cok tesekkur ederim ♡♡Bana verin hepsini
Tamam birazcık da olabilir
Ellerine sağlık enfessssss görünüyorlarrr
Cok tesekkur ederimmm ♡♡♡harikasın canımmmm ellerine sağlıkkkkkkkkk mükemmel görünüyor güzelim benım
Angelimmm ben kk da buyudum resmen :))
Yemek yapmayi seviyorummmm
Nevreste biliyordu yaptiklarimi ama hic yarismaya katilmamistim daha oncesindeeee
Bana bildirim gelmedi..Oooooooooo benim sekerparelerime bak sennnnnnnnnn
supersin nevoooosssss supppeeer ellerine sagliiik ♡♡♡
Sen bana her yarismaya ozel bir tatli yapacaksan ben her konseptte uyarimBana bildirim gelmedi..Bundan sonra yarışmaların vazgeçilmez ismi
Canlı değilde resim olarak kabul ettiğin sürece anlaştıkSen bana her yarismaya ozel bir tatli yapacaksan ben her konseptte uyarim
Resimleri gorunce yemis kadar oluyorum ben =)Canlı değilde resim olarak kabul ettiğin sürece anlaştıkBende tatlı tarifi(resmi)çok
Tesekkur ederim afiyet olsun simdiden insallah begenirsiniz =) hafif bir yemekHavuc mucverini denicem ellerinize saglik
Tesekkur ederimm lisa ablacimmmm =) gel buyur birlikte yiyelimmmMargacığım ne güzel seni böyle bir yarışmaya katılmış görmek.Harikasın..Valla oldukça başarılı tarifin.Ellerine emeğine sağlık kuzum.Bol şansların olsun.
Nevoşun doyurulması mevzusuna gelince bak işte onu başarabilirmiyiz bilemedim şimdi.
Bir deneyin bakalım belki doyarımMargacığım ne güzel seni böyle bir yarışmaya katılmış görmek.Harikasın..Valla oldukça başarılı tarifin.Ellerine emeğine sağlık kuzum.Bol şansların olsun.
Nevoşun doyurulması mevzusuna gelince bak işte onu başarabilirmiyiz bilemedim şimdi.
Bu mesajı sana sonra hatırlatırımTesekkur ederimm lisa ablacimmmm =) gel buyur birlikte yiyelimmm
Bu sefer kacamadim sozüm vardi nevosaaaa
Ama cok eglenceliymis
Mutfaga her girdigimde bir seyleri yaparken resimleyesim geliyor
Sanirim bundan sonraki tum yarismalara katilabilirimmmm =)
Biraz daha gelistiririm kendimi =)
hatirlatmayi unutursan bende sana bu mesaji hatirlatirimmmmmnBu mesajı sana sonra hatırlatırım
Bu mümkün değilhatirlatmayi unutursan bende sana bu mesaji hatirlatirimmmmmn
Aralık başında olacakbi sonraki yarisma ne zaman olcak
Yandinnnnnn sen yandinnnnn beni buraya davet ettigine pisman olcaksinnnnnnnnnnAralık başında olacakSen burayı artık bırakamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?