• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Fırında Havuç Mücveri & Yoğurtlu Patates Topları- Sana Margarin Sponsorluğunda

Marga,

komsuda (Marga'da) pisen bizede (Mismo'ya da) duser mi acep? :KK70:

Basarilar margusko, sana inat bende mi katilsam :rapci::hamarat::KK8::rolleyes::confused::KK37::-):KK15:

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. sabrina hayran kaldim. Bunca zaman Huy Meselesi Huy Meselesi seni oyaladi demek. Araniza nifak sokmak gibi olmasin sekerim ama aaaaaa ne agyiippp :KK70: :KK70:
Mismo'cum Marga'ya inat katılman şart:skandal:(Hiçbir fırsatı kaçırmayan bölüm editörü smileysi:KK53:)
Bende ona karşılık vereceğim hiç merak etme:KK14:İstediği şekerpareleri uzun bir süre yapmayı düşünmüyorum:süslü::rapci:

Allahımmmmmmmmmmm yumurtaya can veren Rabbimmmmm ...bugünleride görecek miydik ? :KK70::KK70::KK70:

Marga yemek yarışmasında ha , hem de öyle böyle değil yani eni konu iki tarifle :super::super:

Canımcım şekerparem ellerin dert görmesin .

Bu havuç mücveri ilk kez duydum valla o_O Dün gördüm aslında tarifini de bugün yazayım dedim .

Neden bugün yazayım dedim ? Çünkü tarif tam benim diyetlik . Girdim mutfağa , benim güzel kuzum marga tarif verir de yapmaz mıyım dedim ?

Ahanda yaptım :KK69:

1.jpg

Bana harika bir diyet akşam menüsü oldu .

Tadına baktım :super::super: , şimdi tabağı götüreceğim müsadenizle

Başarılar dilerim canım :KK200:

Mismo'cum Marga'ya inat katılman şart:skandal:(Hiçbir fırsatı kaçırmayan bölüm editörü smileysi:KK53:)
Bende ona karşılık vereceğim hiç merak etme:KK14:İstediği şekerpareleri uzun bir süre yapmayı düşünmüyorum:süslü::rapci:

Nevosum katilmayi dusundum aslinda ancak meze ara sicak filan.. bilemedim. Beynimde waoov bende sunu yaparim diye bir isik yanmadi. Bir agac altinda bekleyip kafama elma dusmesini mi beklesem :KK70:

Son katilim tarihine daha epey var. Bakalim bir surpriz yaparim belki.:hamarat:

Sen seker pareyi yap gizliden bana yolla ben Huy Meselesi Huy Meselesi adina da buyuk bir istahlaa yerim :KK70::kk77: o sevmez zaten tatli. Istediyse bile benim icin istemistir senden:olamaz:

Nevosum katilmayi dusundum aslinda ancak meze ara sicak filan.. bilemedim. Beynimde waoov bende sunu yaparim diye bir isik yanmadi. Bir agac altinda bekleyip kafama elma dusmesini mi beklesem :KK70:

Son katilim tarihine daha epey var. Bakalim bir surpriz yaparim belki.:hamarat:

Sen seker pareyi yap gizliden bana yolla ben Huy Meselesi Huy Meselesi adina da buyuk bir istahlaa yerim :KK70::kk77: o sevmez zaten tatli. Istediyse bile benim icin istemistir senden:olamaz:
Sekerpareyi yapsinda hele , valla ellerimle bile yediririm sana mismom ♡

Naz yapmada sende katil hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Allahımmmmmmmmmmm yumurtaya can veren Rabbimmmmm ...bugünleride görecek miydik ? :KK70::KK70::KK70:

Marga yemek yarışmasında ha , hem de öyle böyle değil yani eni konu iki tarifle :super::super:

Canımcım şekerparem ellerin dert görmesin .

Bu havuç mücveri ilk kez duydum valla o_O Dün gördüm aslında tarifini de bugün yazayım dedim .

Neden bugün yazayım dedim ? Çünkü tarif tam benim diyetlik . Girdim mutfağa , benim güzel kuzum marga tarif verir de yapmaz mıyım dedim ?

Ahanda yaptım :KK69:

Eki Görüntüle 1906074

Bana harika bir diyet akşam menüsü oldu .

Tadına baktım :super::super: , şimdi tabağı götüreceğim müsadenizle

Başarılar dilerim canım :KK200:

Soz vermistimm baya oldu tabi soz vereliii ha bugun ha yarin hoooop kendimi burda buldum

Bu tarz pratik yapilan yemeklere hakimim aslinda
Ben kuru fasulye nohut yemekleri yapamiyorum =(

Afiyet olsun ablacim
Yagsiz yagsiz ne guzel dimiii

Back