- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Tesekkur ederim =)Bunu denemeliyim, eşim mücvere bayılır.
Elinize sağlık
Teşekkür ettim dioşumbasarılarrrr margam
Teşekkür ederim :)cok güzel bir tabak olmus tam benlik
ellerine saglik basarilar dilerim
Evet çok hafif ama bir o kadarda doyurucu sağolun :)Tam diyetlik tarifler, Ellerinize saglik.
Begendin miiiiii evlacimmmmm ♡Ooooo canisiii sen neler yapmissin yahuuu
Begenmene sevindim ♡ seni ne zamandir gormuyorum yahu ben nerelerdesinnSuperrr ...
Sagolasin sör ♡ begenmene sevindimşahane gözüküyor. minnoşuma yapayım bari
Yagsiz oldugu icin iyi gidiyor ara ogunlere =) ben baharati fazla sevdigimden helede bol aciyi o yuzden fazla fazla attim. Normalde daha az atilsa saglik acisindan cok daha iyi olur =) afiyet olsun senin diyet yaptigin doneme denk geldi bu tarif iyi olduuu dimii ♡Huy Meselesi ben bunu hemen denemiştim ya ... Ha işte o günden beri 2 kez daha yaptım .
Eşim istiyor ...o havuçlu şeydenyapsana diye . İşe giderken yanına alıyor , ara öğün yapıyormuş acılı acılı pek sevdi .
Katildim valla =) sagolasin vuslatim begenmene sevindim ♡Oy oyy Margam yarışmaya katılmış sonundaCanım çok güzel görünüyor tatiflerin, ellerine sağlık Başarılar dilerim canım
Yagsiz oldugu icin iyi gidiyor ara ogunlere =) ben baharati fazla sevdigimden helede bol aciyi o yuzden fazla fazla attim. Normalde daha az atilsa saglik acisindan cok daha iyi olur =) afiyet olsun senin diyet yaptigin doneme denk geldi bu tarif iyi olduuu dimii ♡
Tartiya ciktiginda yuzun guluyorsa verimli bir diyet uygulamissin demektir ♡ fit ausun resmini isterim gozume renk gelsin su aralar bitkin bitkin bakiyorum etrafaAynen tatlım , acı bizde severiz..bol baharatlı yapıyorum .
Diyete devam ... 7 gitti
Tartiya ciktiginda yuzun guluyorsa verimli bir diyet uygulamissin demektir ♡ fit ausun resmini isterim gozume renk gelsin su aralar bitkin bitkin bakiyorum etrafa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?