Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selamlar Herkese.. :) Aylarca '' bu sefer katılıyorum , tamam kesin '' diye diye kandırdım @Nevreste 'yi.. 1 yıl oldu , 2 yıl oldu derken bugüne nasipmiş katılmak.. ''Nevreste Haaaanımmmmm '' Tariflere baka baka bir şeyler yapmaya çalıştım, olduğu kadar artık :)
Fırında Havuç Mücveri Eki Görüntüle 1905612 Malzemeler > 2 adet havuç > 1 tutam kadar maydanoz >1 adet küçüklerinden soğan > 2 buçuk yemek kaşığı un /isteğe göre > 1 yumurta > Tuz,karabiber,pul biber Eki Görüntüle 1905600
> Soğan ve havuç rendelenir.. >Maydanozlar ince şekilde kıyılır.. / pek ince kıyamadım ama olsun :)
+ Yoğurtlu Patates Topları Malzemeler >2 adet haşlanmış patates >2 yemek kaşığı Margarin >Kıyılmış Maydanoz >2 tatlı kaşığı kadar tuz >Üzeri için 2 yemek kaşığı çırpılmış yoğurt ve baharatlar
Haşlanan patateslerin içine margarini ilave edip patatesleri ezilir İnce kıyılmış maydanozları ve tuz ilave edilir Ve şekil verilir Üzerine çırpılmış yoğurt dökülür ve baharat dökülür