- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Kabak & patates mucverini yagda yapiyordum normalde. Bir iki kere oyle yedim midemi yakiyor yagli seyler.Eline sağlık fırında pişen yemekleri severim lezzetli görünüyor
Sagolasin esesim istanbul gezisi bitti mi =)
Sagolasin habibtem ♡♡Eline sağlıkHuy Meselesi harika görünüyor muhteşem hatta..
Sagolasin hanim ablacim ♡ tesekkur ettimmmMargacım ellerine sağlık harika olmuşlarbaşarılar diliyorum yarışmada
Sagolasin hanim ablacim ♡ tesekkur ettimmm
Ooo harika olmus bence :)
Ellerine saglik canim, basarilar dilerim yarismada.
Mismo'cum Marga'ya inat katılman şartMarga,
komsuda (Marga'da) pisen bizede (Mismo'ya da) duser mi acep?
Basarilar margusko, sana inat bende mi katilsam
Nevreste sabrina hayran kaldim. Bunca zaman Huy Meselesi seni oyaladi demek. Araniza nifak sokmak gibi olmasin sekerim ama aaaaaa ne agyiippp
Mismo'cum Marga'ya inat katılman şart(Hiçbir fırsatı kaçırmayan bölüm editörü smileysi )
Bende ona karşılık vereceğim hiç merak etmeİstediği şekerpareleri uzun bir süre yapmayı düşünmüyorum
Tesekkur ederim ♡Ellerinize sağlık
Tesekkur ederim lina simsidan kolay gelsin ve afiyet olsun o zaman ♡Marga ellerine sağlık
Mücver tarifini sevdim bende deneyeceğim
Yarışmada başarılar
Sekerpareyi yapsinda hele , valla ellerimle bile yediririm sana mismom ♡Nevosum katilmayi dusundum aslinda ancak meze ara sicak filan.. bilemedim. Beynimde waoov bende sunu yaparim diye bir isik yanmadi. Bir agac altinda bekleyip kafama elma dusmesini mi beklesem
Son katilim tarihine daha epey var. Bakalim bir surpriz yaparim belki.
Sen seker pareyi yap gizliden bana yolla benHuy Meselesi adina da buyuk bir istahlaa yerim o sevmez zaten tatli. Istediyse bile benim icin istemistir senden
Allahımmmmmmmmmmm yumurtaya can veren Rabbimmmmm ...bugünleride görecek miydik ?
Marga yemek yarışmasında ha , hem de öyle böyle değil yani eni konu iki tarifle
Canımcım şekerparem ellerin dert görmesin .
Bu havuç mücveri ilk kez duydum vallaDün gördüm aslında tarifini de bugün yazayım dedim .
Neden bugün yazayım dedim ? Çünkü tarif tam benim diyetlik . Girdim mutfağa , benim güzel kuzum marga tarif verir de yapmaz mıyım dedim ?
Ahanda yaptım
Eki Görüntüle 1906074
Bana harika bir diyet akşam menüsü oldu .
Tadına baktım, şimdi tabağı götüreceğim müsadenizle
Başarılar dilerim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?