Mezeler - Ordövrler Fırında Havuç Mücveri & Yoğurtlu Patates Topları- Sana Margarin Sponsorluğunda

Mismo'cum Marga'ya inat katılman şart(Hiçbir fırsatı kaçırmayan bölüm editörü smileysi)
Bende ona karşılık vereceğim hiç merak etmeİstediği şekerpareleri uzun bir süre yapmayı düşünmüyorum

Allahımmmmmmmmmmm yumurtaya can veren Rabbimmmmm ...bugünleride görecek miydik ?

Marga yemek yarışmasında ha , hem de öyle böyle değil yani eni konu iki tarifle

Canımcım şekerparem ellerin dert görmesin .

Bu havuç mücveri ilk kez duydum valla Dün gördüm aslında tarifini de bugün yazayım dedim .

Neden bugün yazayım dedim ? Çünkü tarif tam benim diyetlik . Girdim mutfağa , benim güzel kuzum marga tarif verir de yapmaz mıyım dedim ?

Ahanda yaptım

Bana harika bir diyet akşam menüsü oldu .

Tadına baktım , şimdi tabağı götüreceğim müsadenizle

Başarılar dilerim canım

Nevosum katilmayi dusundum aslinda ancak meze ara sicak filan.. bilemedim. Beynimde waoov bende sunu yaparim diye bir isik yanmadi. Bir agac altinda bekleyip kafama elma dusmesini mi beklesem

Son katilim tarihine daha epey var. Bakalim bir surpriz yaparim belki.

Sen seker pareyi yap gizliden bana yolla ben Huy Meselesi adina da buyuk bir istahlaa yerim o sevmez zaten tatli. Istediyse bile benim icin istemistir senden

Sekerpareyi yapsinda hele , valla ellerimle bile yediririm sana mismom ♡

Naz yapmada sende katil hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Soz vermistimm baya oldu tabi soz vereliii ha bugun ha yarin hoooop kendimi burda buldum

Bu tarz pratik yapilan yemeklere hakimim aslinda
Ben kuru fasulye nohut yemekleri yapamiyorum =(

Afiyet olsun ablacim
Yagsiz yagsiz ne guzel dimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…