• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Fırında Havuç Mücveri & Yoğurtlu Patates Topları- Sana Margarin Sponsorluğunda

Bak nevos boyle anlasmamistik seneler oncesindeeeeee :KK43:
Bem katilacaktim sende bana tatlinyapacaktim
Bana tatli yap zihnim acilsin ders calisan su cocuk bekletilir mi hic :KK43:
Ben biraz düşüneyim:KK64:Ama bu biraz uzun sürebilir:rolleyes:

Buradaki margarin imalı olmuş sanırım ahahaas :halay:eline koluna sağlık bebem :kk77: belki rakibin olurum bende hep katılcam diyom bi kısmet olmadı :kahve:

Doru söyle kız yedin mi yosam :KK76:
Margarikotin sponsorlugunda mi yazsaydim ne haha=)

Sagolasin ahterimmmm.
Yemez olur muyum ♡
Patates toplarindan bir tane mucverdende 2 tane tursularin ise hepsini yiyordum az kalsin :D

Diyete ne zaman basliruzzz

Ahterimmmmm katillll

Margarikotin sponsorlugunda mi yazsaydim ne haha=)

Sagolasin ahterimmmm.
Yemez olur muyum ♡
Patates toplarindan bir tane mucverdende 2 tane tursularin ise hepsini yiyordum az kalsin :KK70:

Diyete ne zaman basliruzzz

Ahterimmmmm katillll
İnsallah katılırım..diyet falan yalan filan :KK70:burcu apla duymasın ne bulursam yiyom işin enteresan kısmı kilo almiyom :KK64:afiyet olsun margamm :KK200:

O da aklıma geldi de,bayağı iddialı buldum @Lisabella yı ,olur da kazanırsa ,şike var derler diye etiketlemedim.:KK45:.Hemen ilerisini hayal ettim:KK53:
Yok hiç öyle birşey olmaz:KK45:Onun sunumları,tarifleri iddialıdır:skandal:Katılırsa hakkıyla kesin ilklerde hatta 1.olur:skandal:

Back