- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Sagolasin canim ♡♡♡Harika görünüyor canim,Ellerine sağlıkBaşarılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagolasin canim ♡♡♡Harika görünüyor canim,Ellerine sağlıkBaşarılar
Çok acıktım öyle kolay kolay doymam haberiniz olsun@Lisabella abla hadi siviyoruz kollari nevosun karnini doyuruyoruz :))
Ben biraz düşüneyimAma bu biraz uzun sürebilirBak nevos boyle anlasmamistik seneler oncesindeeeeee
Bem katilacaktim sende bana tatlinyapacaktim
Bana tatli yap zihnim acilsin ders calisan su cocuk bekletilir mi hic
En sevdigin yemek ne senin nevos harbiden cok merak ettim suanÇok acıktım öyle kolay kolay doymam haberiniz olsun
BekliyorummmmmBen biraz düşüneyimAma bu biraz uzun sürebilir
Margarikotin sponsorlugunda mi yazsaydim ne haha=)Buradaki margarin imalı olmuş sanırım ahahaas eline koluna sağlık bebem belki rakibin olurum bende hep katılcam diyom bi kısmet olmadı
Doru söyle kız yedin mi yosam
İnsallah katılırım..diyet falan yalan filan burcu apla duymasın ne bulursam yiyom işin enteresan kısmı kilo almiyom afiyet olsun margammMargarikotin sponsorlugunda mi yazsaydim ne haha=)
Sagolasin ahterimmmm.
Yemez olur muyum ♡
Patates toplarindan bir tane mucverdende 2 tane tursularin ise hepsini yiyordum az kalsin
Diyete ne zaman basliruzzz
Ahterimmmmm katillll
Bende doymak bilmiyorum mutfaga her girdigimde bisilee yiyorumİnsallah katılırım..diyet falan yalan filan burcu apla duymasın ne bulursam yiyom işin enteresan kısmı kilo almiyom afiyet olsun margamm
O da aklıma geldi de,bayağı iddialı buldum @Lisabella yı ,olur da kazanırsa ,şike var derler diye etiketlemedim..Hemen ilerisini hayal ettim@Lisabella 'yı unutmayalım
Yok hiç öyle birşey olmazOnun sunumları,tarifleri iddialıdırKatılırsa hakkıyla kesin ilklerde hatta 1.olurO da aklıma geldi de,bayağı iddialı buldum @Lisabella yı ,olur da kazanırsa ,şike var derler diye etiketlemedim..Hemen ilerisini hayal ettim
Bence de iddialı olur ve de ilklerde olur senin hemşon..Topikteki Malatyalılar hep hamarat.Yok hiç öyle birşey olmazOnun sunumları,tarifleri iddialıdırKatılırsa hakkıyla kesin ilklerde hatta 1.olur
Bende nasiplenmiş oldumEvet biz hemşolar hep böyleyizBende çok mütevaziyimBence de iddialı olur ve de ilklerde olur senin hemşon..Topikteki Malatyalılar hep hamarat.
İstanbul da da hiç Malatya' lı yok ki,oğlumun beynini yıkasamBende nasiplenmiş oldumEvet biz hemşolar hep böyleyizBende çok mütevaziyim
Daha yaşı küçük biraz büyüsün bizim oralara gelirsinİstanbul da da hiç Malatya' lı yok ki,oğlumun beynini yıkasam
Doğru söylüyorsun ,sende 2 tane kız vardı,söz verdin karışmam,KK kertiği yaptıkDaha yaşı küçük biraz büyüsün bizim oralara gelirsin
Ayyy yok ben onu kasdetmedimBizim memlekete demiştimDoğru söylüyorsun ,sende 2 tane kız vardı,söz verdin karışmam,KK kertiği yaptık
Sagolasin esesim istanbul gezisi bitti mi =)Acıktım tarifler süper . .
Ellerine sağlık canım . .
Başarılar dilerim . .