- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Sponsorluk suresi bitince bizim icin biter:)yeni sponsorla kanka olucaz:)O zaman bir süre kullanmayalım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sponsorluk suresi bitince bizim icin biter:)yeni sponsorla kanka olucaz:)O zaman bir süre kullanmayalım![]()
Ahali diyetteEv ahalisi de sutlac yedi fena mi:)
Ohhh ne guzel hayirli evlat beni dusunmus demistir kadin icinden:)bilse sutlac bahane yarisma sahane oldugunu:)Ahali diyette
2 kase kendime ayırdım,gerisini anama götürdüm![]()
Yaaa cok begendimCanım mgrs markette var ( reklam olmasın pınara ayıp olur)
15.90 a aldım ama kazıklanmışım
Pasta malzemesi satan yerlerde vardı bugün 8.5₺![]()
Orasını çaktırma,ayrıntıya girmedimOhhh ne guzel hayirli evlat beni dusunmus demistir kadin icinden:)bilse sutlac bahane yarisma sahane oldugunu:)
Gerçekten mivallahi sütlaç yapacağını hissetmiştim
ellerine sağlık canım
Harika görünüyor![]()
Onların yönünden gayet güzel tabiEv ahalisi de sutlac yedi fena mi:)
Bağımlılık yaptı:)Ya aslında labneyi çok seviyorum.haftada 2-3 alıyorum zaten.ama bu kadar yemeklerde kullanmamıştım![]()
Kiz yok ugrasmaSütlacım var daha
Yarın senin için koyucam söz![]()
İçi pet kaplı,suya dayanıklı.dışı kalın kağıt.birini yıkadım dışı hafif yamuldu gibi hemen fönle kuruttum.dünyanın parasını verdim kullan at yapar mıyımKullan at gibi mi peki dag
Ha sert bi malzemeden mi
Gerçekten mi![]()
Eyvallah bıcırıkVayy sisirellamm sen varryaa sennn yine döktürmüsünnnellerine saglıkk harikaaa
![]()
Biz normal folyo kase alıp dışını süslerizİçi pet kaplı,suya dayanıklı.dışı kalın kağıt.birini yıkadım dışı hafif yamuldu gibi hemen fönle kuruttum.dünyanın parasını verdim kullan at yapar mıyım![]()
Canfebin üç harflileri sana geçmişgeçen gün konuda yazacaktım kesin fırın sütlaç gelecek senden diye ama yazmadım,süprizi kaçmasın diye![]()
Çok mantıklı var yaaaaBiz normal folyo kase alıp dışını süslerizÇok yaratıcı değil mi
![]()