Ben yaşlanmışım hakkatenYazdım ya geliyor diye
Ellerinize saglik az seker az pirinc olmasida acikcasi tam benlik ellerinize saglik afiyet olsun sizeÇok teşekkür ederim
Ben sütlaca krema koyardım,daha muhallebimsi oluyor tadı.doğal olarak ilk defa labneli yaptım, bundan sonra koyarım
Canım mgrs markette var ( reklam olmasın pınara ayıp olurYaa nerden aldin
Maksat sizi gaza getirmekTek tesellimiz fasulye olman
Ellerine sağlık abla tabaklarına da ayrı bittim valla
Ne diyeyim canım,rabbim hepimizi ferahlara çıkarsınOoo elalis baci keyifsiz olmasam misirimi da alip gelecektim de neyse:)
Aşure de gelir belkiSosyete aşuresi ile sütlaç içimde kalmıştı labne konmadi diye
Sunum efsane olmuş yalnızellerine emeğine sağlık
Ellerine saglik demeyi unutmusum bu aradaNe diyeyim canım,rabbim hepimizi ferahlara çıkarsın
Sütlaç geçen hafta aklıma geldi de abartma minik dedim oturdum kendi iç sesimleAşure de gelir belkibi hafta daha uzatın ben yapayım
Sağol canım
Yok canım reklam olmaz ne güzel öğreniyoruz:)Nevoş reklama giriyosa sileyim hemen
Eki Görüntüle 2598015
Çok pis gaza geldikMaksat sizi gaza getirmek
Güzel kalbinden geçirdiğin güzel dilekleri hissettim benEllerine saglik demeyi unutmusum bu aradayine harikalar yaratmişsin
Ben bunu instada gördüm.kadına 200 küsür mesaj gelmiş,ama cevap yokYok canım reklam olmaz ne güzel öğreniyoruz:)
Kuru fasulyeden bişey olmaz nevoş, anca gaz yapar
Neyse biz şanslıyız:)Ben bunu instada gördüm.kadına 200 küsür mesaj gelmiş,ama cevap yok
Neler yazdım googleye bulmak için
Oda doğruKuru fasulyeden bişey olmaz nevoş, anca gaz yapar
Ona serbest geçiş verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?