Tatlı Tarifi Fırın Sütlaç - Pınar Süt Sponsorluğunda

Yaaa varya deneyip yapman ve yorumların için o kadar mutlu oldum ki... yani yazdigimin emeğimin boşa gitmemiş olması
Çok teşekkür ederim canım size de afiyet olsuuunn
Kivami, pirinc orani filan cok guzeldi, tam tuttu bu tarif, defterime eklerim ben bunu :) Tekrar tesekkurler :)

Kivami, pirinc orani filan cok guzeldi, tam tuttu bu tarif, defterime eklerim ben bunu :) Tekrar tesekkurler :)
Bence bu yarışmaya katılmanın en guz3l sonucu (Eee 1. Olmak da fena olmaz yani )
rica ederim canım

Daha pazartesi günü yaptım fırın sütlaç. Ben 2 yumurta sarısına nişasta karıştırıp aynı ölçülere ekliyorum. Fakat nişasta oranında sıkıntı yaşıyorum biraz.
Siz nişastayı 3 yemek kaşığı kullanmışsınız, görüntüden biraz sütlaçlar katı gibi göründü.
Daha sıvı bir form için 2 yemek kaşığı daha kafi olabilir mi?

Aslında katı değildi kıvamı güzeldi ama daha akışkan olsun isterseniz.. 2 yemek kasigi konulması yeterli olur. Birde nişasta eklendikten sonra ki kaynatma süresi de kıvamını etkiler. Maksimum 3_4 dakika(2 yemek kaşığı için) kaynaması yeterli

Peki sadece fikrinizi almak için sormak istedim, 1.5 litre için bu durumda 3-3.5 yemek kaşığı nişasta konulması kafi olabilir sanırım?

Bu arada bütün tatlılar güzel ama sizinkini bir ayrı sevdim neticede en sevdiğim tatlıların başında gelir elinize sağlık
Yarışmada başarılar

Peki sadece fikrinizi almak için sormak istedim, 1.5 litre için bu durumda 3-3.5 yemek kaşığı nişasta konulması kafi olabilir sanırım?
Evet kesinlikle
Bu arada bütün tatlılar güzel ama sizinkini bir ayrı sevdim neticede en sevdiğim tatlıların başında gelir elinize sağlık
Yarışmada başarılar
Çok.tesekkur ederim begenmenize cok.sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…