Hee bazen yanlış anlaşılabiliyor canım.. buradasın önemli olan oAnlamadım ki.. bir an da siteye girişim yasaklanmıştı. Sebep olarakta talebim üzerine uyeligim iptal edilmişti...halbuki öyle bir talepte bulunmamıştım.
Sağolasin... ağlamak istemiyorum artıkCanım şimdi gördüm ya.. allah sana ve ailene sağlıklı ömürler versin
Yakın zamanda kaptanımız da köpeğini kaybetti seni anlayabiliyorumSağolasin... ağlamak istemiyorum artık
Acıları dindi . Rabbim fazla çektirmedi...ufffYakın zamanda kaptanımız da köpeğini kaybetti seni anlayabiliyorumaçı cekmedi enkazından diye dusunelim canim.
Üzme kendini canımAcıları dindi . Rabbim fazla çektirmedi...ufff
Yok canım..isterdim ama. İnan uğraşacak halim yok..Üzme kendini canım
Tatlı yapacak misin
Anladım kuzumYok canım..isterdim ama. İnan uğraşacak halim yok..
Anladım kuzum
Hani foto hanı fotoellerinize saglik yarin denicem resim atarim:) bana gore 1.belli
yapamadım cnm cok hastayımHani foto hanı fotoyaptin mi
Çok teşekkür ederim canım inşallah bu sefer olur
Çok geçmiş olsunyapamadım cnm cok hastayım( kahvaltiyi zor hazirliyom ama yapip atcam merak etme
Çok cooookkkkk tesekkur ederimEeeen çok sevdiğim sütlü tatlı :) ellerine emeğine sağlık canım
Yaaa varya deneyip yapman ve yorumların için o kadar mutlu oldum ki... yani yazdigimin emeğimin boşa gitmemiş olmasıBu aralar canim sutlac cekiyordu, firin kaplarim yillardir dolapta öylece duruyordu, firin sutlac deneyeyim dedim. Bildigim bir tarif yoktu, yarismada görünce sizinkini denedim, cok guzel oldu, cok beğendim, nisasta sutlaci ne kadar guzellestiriyormus, bunca zaman niye yapmamisim dedim :)) Vanilyam yoktu, bakayim nasil olacak diye icine hafif tarcin koydum. Tarif icin tesekkur eder, basarilar dilerim.
En en sevdiğin tatlıyı en en sevdiğin yaptı kiŞu dünyada en en en sevdiğim tatlı yahu fırın sütlaç.. ve de tam sevdiğim kıvamda görünümde yapılmış üstündeki yanıklar falan..
Allahım eriyip bitiyorum ekran önünde
harika yaellerine sağlık tefom keşke hepsi benim olsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?