Tatlı Tarifi Fırın Sütlaç - Pınar Süt Sponsorluğunda

Anlamadım ki.. bir an da siteye girişim yasaklanmıştı. Sebep olarakta talebim üzerine uyeligim iptal edilmişti...halbuki öyle bir talepte bulunmamıştım.
Hee bazen yanlış anlaşılabiliyor canım.. buradasın önemli olan o :KK200:

Şu dünyada en en en sevdiğim tatlı yahu fırın sütlaç.. ve de tam sevdiğim kıvamda görünümde yapılmış üstündeki yanıklar falan..

Allahım eriyip bitiyorum ekran önünde:ruh:

harika ya:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:ellerine sağlık tefom keşke hepsi benim olsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:confused:

Bu aralar canim sutlac cekiyordu, firin kaplarim yillardir dolapta öylece duruyordu, firin sutlac deneyeyim dedim. Bildigim bir tarif yoktu, yarismada görünce sizinkini denedim, cok guzel oldu, cok beğendim, nisasta sutlaci ne kadar guzellestiriyormus, bunca zaman niye yapmamisim dedim :)) Vanilyam yoktu, bakayim nasil olacak diye icine hafif tarcin koydum. Tarif icin tesekkur eder, basarilar dilerim.

Eklentiler

• 20180314_230214.webp
    20180314_230214.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 61
Bu aralar canim sutlac cekiyordu, firin kaplarim yillardir dolapta öylece duruyordu, firin sutlac deneyeyim dedim. Bildigim bir tarif yoktu, yarismada görünce sizinkini denedim, cok guzel oldu, cok beğendim, nisasta sutlaci ne kadar guzellestiriyormus, bunca zaman niye yapmamisim dedim :)) Vanilyam yoktu, bakayim nasil olacak diye icine hafif tarcin koydum. Tarif icin tesekkur eder, basarilar dilerim.
Yaaa varya deneyip yapman ve yorumların için o kadar mutlu oldum ki... yani yazdigimin emeğimin boşa gitmemiş olması :oops:
Çok teşekkür ederim canım size de afiyet olsuuunn :KK60:

Şu dünyada en en en sevdiğim tatlı yahu fırın sütlaç.. ve de tam sevdiğim kıvamda görünümde yapılmış üstündeki yanıklar falan..

Allahım eriyip bitiyorum ekran önünde:ruh:

harika ya:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:ellerine sağlık tefom keşke hepsi benim olsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:confused:
En en sevdiğin tatlıyı en en sevdiğin yaptı ki :KK28:
Teşekkür ederim miuumm benim:KK15:
imkanlar el verse de sana da yapsam :KK60: hepsini sen yesen biz de zayıflasak :KK76:

Back
X