- 18 Temmuz 2017
- 6.568
- 26.728
- 468
- 35
Ensendeyim etiketlemesende bulurum sekerim ne kaaaa datlu bi savaş keşke hepsi sana yaggg olsaEsra için yaptım bu savaşı
Bknz: buralarda geziniyor
Sana olsa olsa ikram olur nehirim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ensendeyim etiketlemesende bulurum sekerim ne kaaaa datlu bi savaş keşke hepsi sana yaggg olsaEsra için yaptım bu savaşı
Bknz: buralarda geziniyor
Sana olsa olsa ikram olur nehirim![]()
Yog yeaaaaaaa çok beklersin olmayacak işteEnsendeyim etiketlemesende bulurum sekerim ne kaaaa datlu bi savaş keşke hepsi sana yaggg olsa![]()
Hahaha bendeGeldim 30 yaşıma hala üstlerini yiyip bırakıyorum
Ellerine saglık
Canimmmm teskekur ederimEline sağlık canım süper olmuş basarilar diliyorum![]()
Olmasin olmasin listedeyiz sonuçta aman zayıf olmak daha güzelYog yeaaaaaaa çok beklersin olmayacak işte![]()
Anammmm kız niye etiketledin onu simdiOlmasin olmasin listedeyiz sonuçta aman zayıf olmak daha güzel
tatlida güzel çaktırma sisst @MiuLego duymasin
Canimmmm teskekur ederim
Ya canım profil foton senin oğlan mi![]()
Maslalah ya nasil masum uyumus rabbim nazardan korusunEvet canım Salih in fotosu![]()
Hahaha bende
Kızım içini ben dışını paylaşıyoruz
Teşekkür ederim bu arada![]()
Evet canım Salih in fotosu![]()
Maslalah ya nasil masum uyumus rabbim nazardan korusunsaclari da sekil yalniz
![]()
Yaaa bende uzun saç seviyorum yani bu boy oğlan çocuklarda. Ama gecem gün kızımı banyodan çıkarana kadar eşim oğlanın kafasını yusyuvarlak kırpmış tepede peruk gibi hic sevmemSorma yaa saçlarıyla son fotosugitti saçlar gittii
Ayy aynı kafalar demek ki kızımla:)Bende içini kızıma yediriyorum, O üstü için pis olmuş diyor :)
Ne vakit çıktın mahpustan kuzumyaa günlerdir dilimde..
![]()
Mahpusami girmistimNe vakit çıktın mahpustan kuzum![]()
Gördüm gördüm girmiştin etiket yaoacaktim yapamadimMahpusami girmistim![]()
Anlamadım ki.. bir an da siteye girişim yasaklanmıştı. Sebep olarakta talebim üzerine uyeligim iptal edilmişti...halbuki öyle bir talepte bulunmamıştım.Gördüm gördüm girmiştin etiket yaoacaktim yapamadim![]()
Canım şimdi gördüm ya.. allah sana ve ailene sağlıklı ömürler versinMahpusami girmistim![]()