Aklima neler getiriyorsun sen oyleAhh ahh ekmeği mi dersin patates mi üzerinde kızaran kestaneler mi nede güzel olur vardı bizimde eskiden
Evet canım yaAklima neler getiriyorsun sen oyle
Kiymetini yoklugunda anlayacagimiz bir hazine aslinda.. hele ki hafizalarda ki anısı paha biçilemez
Tavandaki ışıkların bir seylere benzetilmesi gitikce azaldigini seyretmek.. insallah cocuklarimiza da nasip.olur bu anilar..Evet canım yaKar yağarken ışıkları kapatıp ışığı tavana vururdu filan guv guv sesi eşliğinde mis gibi çok özleniyor eskiler valla zaman ilerledikçe
Bide gaz sıkışırdı pat diye gecenin bir yarısı kapak açılırdı Allahu Ekber diye zıplardıkEvet canım yaKar yağarken ışıkları kapatıp ışığı tavana vururdu filan guv guv sesi eşliğinde mis gibi çok özleniyor eskiler valla zaman ilerledikçe
Amiiin inşallah canımTavandaki ışıkların bir seylere benzetilmesi gitikce azaldigini seyretmek.. insallah cocuklarimiza da nasip.olur bu anilar..
Bide gaz sıkışırdı pat diye gecenin bir yarısı kapak açılırdı Allahu Ekber diye zıplardık
Hahaha kahkaha attim yaBide gaz sıkışırdı pat diye gecenin bir yarısı kapak açılırdı Allahu Ekber diye zıplardık
Aklima turkan sorayin sultan filmi geldiAmiiin inşallah canım
evet yaa oluyordu bazen pof diye suratıma duman yüzüm gözüm is içinde
Benziyorum da hee kara kaş kara gözAklima turkan sorayin sultan filmi geldi
Valla miBenziyorum da hee kara kaş kara göz
O zmaan senin herüff sansliAynendudaklarım acık daha büyük olsa
O zmaan senin herüff sansli
Arada "sevgi neydi, sevgi emekti..." de belki fark ederbenim heruf farkında değil şanslı olduğunun
İstemsizce kahkaha attım kız Allah ta seni güldürsün emiArada "sevgi neydi, sevgi emekti..." de belki fark eder
Amiiinnnnnİstemsizce kahkaha attım kız Allah ta seni güldürsün emi
Amiiinnnnn
Bende o arada sultan misali cocuklari yikadim
Cok.sukur banyodan kacan olmadi
Biri okullu canim 1. Sinif kizim.Bende yıkayacaktım ama yarına kaldı cıp cıp kaç yaşındalar kızanlar anaam aynı ben bende sinirlenince böyleyim
Allah bağışlasın canım bnm nisanda 2 yaşına girecek oğlum bi denecikBiri okullu canim 1. Sinif kizim.
Oglum da hudayi kadar :)) daha 3 yasinda
Senin 1.5 yasinda oglun var degil mi baska var mi
Benim oglum da nisan dogumluAllah bağışlasın canım bnm nisanda 2 yaşına girecek oğlum bi denecik
Aaa tuna da 28 nisan doğumluBenim oglum da nisan dogumlu
28 nisan
Allah bagislasin canim Rabbim iyi gunlerini gostersin acilarni gostermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?