FIRIN kapağının cam iç tarafı temizliği belasi

20200119_214655.webp
20200119_214655.webp

Cnm üstteki iki camı bağlayan yer varya orayı çek . Zor çıkabilşr ama korkma kırılmaz 😄 çek çekenildipin kadar 😄 temizledikten sonra aynı çekilde tak
Benim fırınımın aynısı sanırım benimkide arçelik üst tarafta iki cama bağlayan siyak bir plastik var onu çekin kuvvetlice korkmayın kırılmaz, onu çıkarınca üst camı alın yıkayın diğer tarafıda silin iyice, yanlız üst camı alınca fırın kapağını hemen bırakmayın çok hızlı kapanabilir camnız patlamasın.

Kızlar o cam oradan tamamen çıkıyor , yanlarda onu tutan klipsler var onları açıp çıkarmanız gerek yalnız benim gibi fazla güçlü değilseniz dikkatli olun çünkü o cam göründüğünden biraz ağır
onu güzelce yağ çözücü veya fırın temizleyicilerle silip , bez izi kalmadan kuruladığınıza emin olarak yerine takın.

Ben eve başka bir şey için servis geldiğinde onlara söktürmüştüm , ben de o delikten deterjan kaçırmıştım sızıntı halinde kurumuştu ve sürekli gözüm oradaydı. Güzelce temizledim servisten gelenler beklemesin diye hemen temizleyip taktırdım sonra kurularken kalan bez izi başıma bela oldu , kirden beter gözüne takılıyor insanın çünkü fırını dıştan bi silseniz gidecekmiş gibi duran bir iz aslında içerde :sinirli: Kendim sökmeye takamam diye cesaret etmedim ama sökülme vakti yaklaştı..

Back
X