FIRIN kapağının cam iç tarafı temizliği belasi

istanbulaski

La tahzen innallâhe meane
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
1.371
1.802
133
20200119_130643.webp
kızlar merhaba yaaa kafayı yiyecem bu FIRIN kapağının ulaşılmayan, boşluklarından kir girmiş ne elim ulaşıyor ne bez giriyor nasıl temizleyeceğim lütfen bilgi verin bana dışarıdan içeriden silsem bile o ulaşılmayan taraftaki kirler camın içindeki, görünüyor

Uğraştım biraz ama olmadı yazıyordur değil mi bakayım kitabına. Ya su döktüm gider diye ama olmadi su lekeleri de kaldi

Benim de fırın temizleyici sıkarken camdan içeri girdi. Temiz fırını temizlemek için batırdım 😄. Baktım kitapçıkta yazıyor. Henüz sökmedim. En kısa zamanda yapıp eski haline getireceğim fırını. Bir daha da öyle ürünler kullanmayacağım.

Benim de fırın temizleyici sıkarken camdan içeri girdi. Temiz fırını temizlemek için batırdım 😄. Baktım kitapçıkta yazıyor. Henüz sökmedim. En kısa zamanda yapıp eski haline getireceğim fırını. Bir daha da öyle ürünler kullanmayacağım.
Ya sağol canımm evet zor bir iş bazen ağır yemekler pişiriyoruz illaki kir pas vs oluyo buharla beraber. Temizlerken o kızmı bezle ortmemizlazım aslinda

Cnm üstteki iki camı bağlayan yer varya orayı çek . Zor çıkabilşr ama korkma kırılmaz 😄 çek çekenildipin kadar 😄 temizledikten sonra aynı çekilde tak

Benim fırınım da arçelik, camların üstünde siyah plastik bir parça var onu kaldırdığınız zaman camın arkada olanını çıkarabiliyorsunuz.

Back
X