- 11 Aralık 2018
- 1.371
- 1.802
- 133
- Konu Sahibi istanbulaski
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uğraştım biraz ama olmadı yazıyordur değil mi bakayım kitabına. Ya su döktüm gider diye ama olmadi su lekeleri de kaldiKapağı sökmen gerekiyor. Fırının kitapçığına bak orda nasıl söküleceği yazıyordur.
Uğraştım biraz ama olmadı yazıyordur değil mi bakayım kitabına. Ya su döktüm gider diye ama olmadi su lekeleri de kaldi
Ya sağol canımm evet zor bir iş bazen ağır yemekler pişiriyoruz illaki kir pas vs oluyo buharla beraber. Temizlerken o kızmı bezle ortmemizlazım aslindaBenim de fırın temizleyici sıkarken camdan içeri girdi. Temiz fırını temizlemek için batırdım. Baktım kitapçıkta yazıyor. Henüz sökmedim. En kısa zamanda yapıp eski haline getireceğim fırını. Bir daha da öyle ürünler kullanmayacağım.
Nasıl sokulecek cnm acaba arçelik benim markaBende de var o kirden ve gördükçe canımı sıkıyor sökmekten baska yolu yok mudur ki![]()
Benşm fırınımın aynısı beko mu. Valla benşm iki dakamı almıyor
Elimde kalmasin kuzummCnm üstteki iki camı bağlayan yer varya orayı çek . Zor çıkabilşr ama korkma kırılmazçek çekenildipin kadar
temizledikten sonra aynı çekilde tak
Bekleyin çekeyim sizeNasıl sokulecek cnm acaba arçelik benim marka
Eğer benimkinden se kalmaz merak etmeyinElimde kalmasin kuzumm![]()
Arcelik kuzum nasil sokuldugunu anlasam yapacamBenşm fırınımın aynısı beko mu. Valla benşm iki dakamı almıyor
Bekle cnm çekip atıyorum şimdiArcelik kuzum nasil sokuldugunu anlasam yapacam
Ne kadar cahilim yahu ben bu islerde annemin fırınını silerken yanlışlıkla ben un ufak ettim bütün cam kapağı uyandım vallaEğer benimkinden se kalmaz merak etmeyin![]()
Ay harikasın sen ❣❣Bekle cnm çekip atıyorum şimdi
Hemen denerim çok basit gibi aslında demiÇok kolay çıkıyor aslında.
Kapağın üzerinde plastik gibi bişey var onu çekince çıkıyor. Sonrada cam ayrılabiliyor kolayca.