- 19 Haziran 2021
- 1.129
- 1.321
- 28
öncelikle herkese günaydın, mutlu bir gün diliyorum. dün akşam iş çıkışı anneme geçtim. annemin 4 kedisi var. 1 tanesi 6 kilo kadardı fakat son dönemde çok zayıflamış. dünden beri karanlık yere saklanıyor dedi annem. ben bi bakayım dedim saklandığı yerden çıkardım yere koydum hayvan yürüyemiyor. sallanıyor ve düşüyor. çook zayıflamış. aklıma ilk fip hastalığı geldi. videosunu çektim tanıdığımız bi kaç veteriner var onlara yolladık ve fip olma ihtimali yüzde doksan gibi bi cevap aldık. hatta bi tanesi sizi üzmek istemem ama benim de başıma geldi hastalarımda da çok gördüm tedavi için çok fazla para harcamanız gerekiyor ve kurtulacağını sanmıyorum dedi. hatta maalesef uyutmak zorunda kalabilirsiniz çünkü çok ağrılı bir süreç dedi. kızlar çok kötüyüm gerçekten.. hem Mırk için çokkk üzülüyorum hem annemin diğer kedileri için endişeliyim hem de biraz bencilce olacak ama en çokta kendi kedim için endişeliyim. biran evvel veterinere gidip bağışıklık güçlendirici iğneler vs yaptırmak istiyorum. bulaşıcı bi hastalık diye biliyorum. eve geldim daha içeri girmeden komple soyundum kıyafetleri direkt makinaya attım kendim de duşa girdim oğluma hiç dokunmadım banyodan çıkana kadar. eşimin de iş yerinde çalışan bi kızın kedisi fipten 10 gün içinde ölmüş. öncelikle Mırk için ne yapabiliriz başına bu hastalık gelen var mı? atlatabildiniz mi? ve oğlumu nasıl koruyabilirim. evi komple dezenfekte etmek istiyorum çok korkuyorum oğluma bi şey olursa ben naparım hiç bilmiyorum.. önerilere ihtiyacım var kızlar açıkçası. panikle karışık yazmış olabilirim anlaşılmayan bi yer olursa sorun cevaplarım <3