- Konu Sahibi kübra06
arkadaşlar çağrı merkezi çok zor.. çok stresli. ben garanti de 1 yıl çalıştım. akşam 18.00-23.00 vardiyasında. ama hergün gece 2 mesaisine bırakıyolar. hele ki haftasonları günüzcüler sürekli sabah 8dan akşam 8 e kadar çalışıyodu. yaptığımız hatalar maaştan kesilmiyodu ama grup puanını düşürüyodu. her ay düzenli sınava sokuyolar seni sınavı geçemezsen grubunu etkiliyo geçersen ve görüşmelerinin puanı da yüksekse 25 ytllik çek veriyolardı. çok çok çok zor...çok zor çok zor çok zor.... çok iyi düşünün. herşeyiniz dakik. saniye bile geciktiremezsiniz o derece dakik olmak zorundasınız. molanız wc niz herşey dakik olacak. müşterinin sorununu hemen çözüceksiniz günde 150 müşteriye bakmanız lazım. bi yandan satış yapmanız lazım.. yani ne bilim. benim sözleşmem 1 yıldı yeni girenlerinkini 1.5 yıla çıkarmışlar kaçıp gitmesin kimse diye. ben kendimi dar attım. 3 aydır işsizim ama ayrıldığım için zerre kadar pişman diilim. ama bazıları da var ki abuk subuk müşterilerle uğraşmaktan keyif alıyo.. eğer böyleyseniz ve mola vermek wc ye gitmek umrunuzda diilse keyif alabilirsiniz...