ufff artık kafam hiç bişey almıyor bildiklerimide unuttum gibi geliyor nolcak yaaa
Soruları gördüğün anda aklına gelir merak etme...Ben ne yapayım, benim ufaklık hastalandığı için hiç çalışamadım gibi birşey oldu..Eşim, ben ve ufaklık, evdeki herkes hasta..E tabi benim bütün dersler de bütünlemeye kaldı...Neyse sağlık olsun, ne diyelim...
Bu arada sınavda hepinize başarılar diliyorum arkadaşlar...Umarım çalışmalarınızın ve emeklerinizin karşılığını alırsınız...Bol şans hepinize...
geçmiş olsun cnm allahım hepinize şifa versin işallah iyisinidr dınavlarınız nasıl gecti benim bugünküler berbattı şletme 3.sınıf olanlar nasıldı sorular yarın içi allah yardımcımız olsun kızlarr...
Teşekkür ederim iyi dileklerin için..Çok şükür, şimdi biraz daha iyiyiz..Ama tabi benim ingilizce hariç bütün dersler bütünlemeye kaldı maalesef...Sağlık olsun, ne yapalım...
insallah iyi notlar alisin büyük gecmis olsun
Arkadaşlar ben geçmiş yıl sorularına çalışıp girdim ve sınavlarım çookk güzel geçti Allaha şükürler olsun ki yanlız sınavdan çıktıktan sonra arkadaşlar geçmiş yıl kodlarında hata olup şıkarın yanlış olma olasılığı olduğunu söylüyorlar acaba benim öğrendiğim cevap şıkları yanlış olabilirmiki kitapçık kodlarını çok bakmaştım kafama takıldı inş yoktur öyle bişey...(( (( sizlerin sınavları nasıl geçti
Şıkların yanlış olması imkansız denecek kadar düşük bir olasılık...Bravo valla çok şanslıymışsın, geçmiş yıl sorularına çalışıp girmek demek bence büyük bir risk almak demek...Sevindim senin adına...Bu arada bölümün hangisi?
konulara göz gezdirmiştim canımm sadece çıkmış yıl değildi ama 2000 yılından sonra olan tüm sorulara çalıştım aslında konu kalmamıştır heralde bukadar senedir sormadıkları
bölümüm bankacılık ve sigortacılık... çok teşekkürler iyi dileklerin için...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bende bankacılık ve sıgortacılık okuyorum alttan 2 dersım vardı onlar güzel gecti ama sınavdan cıkınca cok yoruldum kücük bebegım de oldugun için cumartesıi ögleden sonrakıler hep 2 şık arasında kaldım çıkmış okudugum soruları bıle yapamamışım ama dunku sınavlarım guzeldı gecmış yıl soruları vardı ama iststıstık fiyaskoydu o kadar da formul ezberleyıp calışmışdımmm(( hayırlısı olur inşş...
kızlar bısey sormak istıyorum butunlemeye dersı kalanlar önlisana mezunu olarak kpss ya basvurabılırmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?