aynennn canım yaa hiç içimden gelmiyor çalışmak zorla açıyorum kitabı bişey anlamadan geri kapatıyorum işi sıkı tutmam lazım ki son 2 hafta yetişsin ama ahh bir başlayabilsem...
Olur canım sen onlara da çalışopuyorumnanaktan
fisfisfis
birbirimize dua edelim canımcım ben bugün baslıcam şimdi hatta sonra burdan yazalım biribirimize destek olalım baska care yok sonnn 14 günnn(((
tamamm canımmm bende başladım bu gün çok şükür elim kitaba gitti inş böyle devam ederiz...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ufff ne çabuk geldi finaller... mafoldumben mafoldumben mafoldumben
başladm gibibilmiyorumkismile
Çalışmaya yeni başlayan arkadaşlar nasıl yetiştiriyorsunuz o kadar dersi..Günde kaç ünite çalışıyorsunuz?
canım valla daha önce hiç bukadar boşlamamıştım fakat şimdi bütün derslerimin ilk tekrarlarını bitirdim sabahlara kadar uyumuyorum yetişmesi için bakalım hakkımızda hayırlısı olsun günde 2 dersi yani yaklaşık 12 üniteyi bitirdiğim oluyor...
canım valla daha önce hiç bukadar boşlamamıştım fakat şimdi bütün derslerimin ilk tekrarlarını bitirdim sabahlara kadar uyumuyorum yetişmesi için bakalım hakkımızda hayırlısı olsun günde 2 dersi yani yaklaşık 12 üniteyi bitirdiğim oluyor...
ağzımda yaralar çıktı..çalışılacak çok yerım var..oğlum durmuyo.....allahım yardım et.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?