• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

finallere çalışmaya başladınız mı?

valla ben kendimi sıkmıyorum konulara göz atabildiğim kadar attım şimdi bol soru çıkmış olanları aklımda kalacak şekilde çözüyorum %70 i ordan çıkıyor aynıları zaten....

valla ben kendimi sıkmıyorum konulara göz atabildiğim kadar attım şimdi bol soru çıkmış olanları aklımda kalacak şekilde çözüyorum %70 i ordan çıkıyor aynıları zaten....

bende artık soru çözmeye başladım soruları ezberliyorum inşallah bu sayede geçeriz yazın gelmeye başlaması iyice boşvermiş yaptı beni Allah hepimizin yardımcısı olsun...

kızlar cok tırsıyorum ya. soruları çözüp ezberleyıp sınavda fos olmak ıstmeıyorum ben :S

bende artık soru çözmeye başladım soruları ezberliyorum inşallah bu sayede geçeriz yazın gelmeye başlaması iyice boşvermiş yaptı beni Allah hepimizin yardımcısı olsun...

aynen yazin gelisi derslerden soguttu allah hepimizin yardimcisi olsun benim durumum iyilesti bu arada calisabiliyorum hakkimizda hayirlisi kizlar

kızlar cok tırsıyorum ya. soruları çözüp ezberleyıp sınavda fos olmak ıstmeıyorum ben :S

vallahi güzelim ben de çok tırsıyorum kafamçokkarıştı bu yüzden konuları da mutlaka okuyup kitapların arkasındaki soruları çözüyorum inş herkesin sınavı iyi geçer en azından geçerli nor alırız da büte kalmayız inşbilmiyorumkismile

ben de bugün itibariyle çalışmaya başladım, iyi not alamayacağım kesin ama inşallah geçebilecek kadar yaparım, inşallah herkesin sınavı iyi geçer, rahat olun çalıştıysanız yaparsınız.

kızlar bu kadar sıkmayın kendinizi.hepimiz iyi notlar alırız inş.rahat olun ben stres yapmıyorum sadece sorulara çalışıyorum.olduğu kadar yaparım artık.sonunda ölümmü var sanki ..

bu saatten sonra zaman konu falan yetişmezz en iyi si sorulara yüklenemk bende öle yapıyorum işallah vizedeki gibi çıkmış sorulardan sormamazlık yapmazlar

vallahi benim son kitabım kaldı ondan da kursa gitmiştim konularımı tekrar edicem cuma günü de c.tesi sınava girceğim dersleri tekrar edip deneme çözüp öle giderim artık hayırlısıbilmiyorumkismile

benim daha var bugün ve yarın çalışcam bitecek.. ıstatistikten kursa gittim onun tekrarlarını yapıyorum o da yarın bitecek daha soru bankasından tekrarlarım var. ıdareye nerdeyse hiç bakmadım o da direk soru bankasından çalışılacak. Gözümde büyüyor valla bitse de kurtulsak artık.

ben bu hafta hep teste agırlık verdım murat yayınlarının

ve gecen senekı cıkmıs sorulara baktım bol bol...

bır faydası olurmukı aynı veya beznzerı soruları sorarlarımkı bosunamı bakıyorum yoksa???

artık test çözüyorum sadece:bbo: kafam kazan oldu kafamçokkarıştı

aynen test oda cok sıkmadan yanı az az calısıyorum zaten cok calısmak degıl az ama oz calısmak onemlı matematıkten gecıp 3 olacagım ınsallah herkeze basarılar emegınızın karsılıgını almanız dılegıyle

aynen test oda cok sıkmadan yanı az az calısıyorum zaten cok calısmak degıl az ama oz calısmak onemlı matematıkten gecıp 3 olacagım ınsallah herkeze basarılar emegınızın karsılıgını almanız dılegıyle

sağol canım. hepimize inş :Saruboceq:

geçmiş yıl sorularını ezberliyorum artık 2006 2009 arası hepsini ezberledim inşallah bir yararı olur... hepinize başarılar Allah yardımcımız olsun...

Back