su stratejık yönetım resmen felsefe cok sinir etti gerdi benı almıyo aklım bır anönce muhasebeye fınanasa baslasam dıyorum
arkadaşlar finallerde tüm kitaptan mı sorumluyuz yoksa vizelere kadar olan konuların sonrasından mı? şimdiden teşekkürler...
hayır tam başlamadım daha ,öylesine baktım,sizce konumu çalışmak daha mantıklı,yoksa çıkmış soruları çok çözmekmi,yoksa ikisimi
bende geçen hafta cuma başladım çalışmaya.yani daha yeni sayılırım.ben sadece muratın sorularına ve çıkmış sorulara çalışıyorum.konulara bakarsam yetiştiremem.zaten sorularla geçicek kadar alsam yeter bana.inş hepimiz geçeriz sınavlardan
hayır tam başlamadım daha ,öylesine baktım,sizce konumu çalışmak daha mantıklı,yoksa çıkmış soruları çok çözmekmi,yoksa ikisimi
olmuyoooo içimden gelmiyooo hele sıcaklar başladı ögrenciler okulda dısrdaa otryolar ne iş yapsım var ne çalıssm var aksama kk da dolasıyorum
selam kızlar bende yerel yonetımlerde okuyorum bu sene son artık ınsallah kalmazsam derslerden.ya ben hıcbırınden kalmak ıstemıyorum.
ara sınavda buronun verdıgı ders kıtaplarından calıstım sıkıldım basarılı olamadım sımdı fınallere murat yayınlarının konu anlatımlı soru cozumlu kıtabından calısıyorum faydası olur degılmı?
ben hıc bakmadım gecmıs yıllardakı sorulara baksammı acaba faydası olurmukı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?