finallere çalışmaya başladınız mı?

su stratejık yönetım resmen felsefe cok sinir etti gerdi benı almıyo aklım bır anönce muhasebeye fınanasa baslasam dıyorum

canım stratejik yönetim dersi vizelere çalışırken bana da çok zor gelmişti gözünde büyütme bana şimdi sermaye piyasası zor geliyor allah bütün aöf öğrencilerinin yardımcısı olsun...

arkadaşlar finallerde tüm kitaptan mı sorumluyuz yoksa vizelere kadar olan konuların sonrasından mı? şimdiden teşekkürler...

arkadaşlar finallerde tüm kitaptan mı sorumluyuz yoksa vizelere kadar olan konuların sonrasından mı? şimdiden teşekkürler...

canım finallerde tüm kitaptan sorumluyuz ..umarım biraz kolay gelir gerçi vizeler kazık gibi geldi bana ama neyse :) bende çalşmaya başladım hatta 1 kitabımı bitirdim ıkınıyorum çalşmak için ama yinede çalışıyorum mecbur eyvahedigeldismile

hayır tam başlamadım daha ,öylesine baktım,sizce konumu çalışmak daha mantıklı,yoksa çıkmış soruları çok çözmekmi,yoksa ikisimi

hayır tam başlamadım daha ,öylesine baktım,sizce konumu çalışmak daha mantıklı,yoksa çıkmış soruları çok çözmekmi,yoksa ikisimi

bence her ikisine de çalışmak en mantıklısı soru ezberlemek risk olabiliyor ama konuyu bilrsen en azından mantıkta yürütebiliyorsun diye düşünüyorum yerimseniben

bende geçen hafta cuma başladım çalışmaya.yani daha yeni sayılırım.ben sadece muratın sorularına ve çıkmış sorulara çalışıyorum.konulara bakarsam yetiştiremem.zaten sorularla geçicek kadar alsam yeter bana.inş hepimiz geçeriz sınavlardan

inş cnm..ama ben konu çalışmazsam kendimi psikolojik olarak kötü hissediyorum yavaştan toparladım kendimi bende sanırım yetiştirmem için günde 4 saat çalışcam gallba çünkü son senem ve allah izin verirse son dönemim :teselli:dua larınızı bekliyorum kızlar :çok üzgünüm:

bende daha yeni başladım ama başım bugün çok ağrıdı iki konu çalışcaktım bir konu çalşabildim.. Günde 2 konu gündüz bir konu genelde ing kısa onu akşam çalışcam ve gece de istatistik tekrarları bir tek ondan kursa gidiyorum alttan kalan tek dersim vizede 73 aldım 11 soru yetcek ama çalışacağım risk almak istemem. Umarım yetişir 2 haftada çalışıp son haftayı tekrara ayırca. Avantajım evdeyim tüm gün çalışabilirim sorun odaklanmak..

bence hem cıkmıs sorular olur ama bırde yardımcı kıtapların konu bıtımınde cozumlu soruları oluyor onları unıte unıte calısın en sonda fınal denemelerınıı cozun sonra gecmıs yıl sorularına bakarsınız

kızlar yaa ben bi türlü baslıymıyrm zaman daraldıkca da stres yapym elim ayagım dolanıyo çalısanlar nasıl calısyolar kac dersleri bitti bizimle paylasırlarsa bizde baslamayanlar belki baslarız az kaldı biliyrm notlarımda 50 60 civarı çok yüksek degil bilyrm ama olmuyooo

ah ah bir kendimi verebilsem artık pilim bitti..olmadı soruları ezberlicem hepsinden 50 alsam artıyor bile...

Kızlar kendini şartlamanızı rica edeceğim.
Benim 7 dersim vardı.4 ünü bitirdim.Kaldı 3.
Özellikle benim gibi 4.sınıftakiler bence boşlamasınlar.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
Bu gazla çalışmaya başlamayanlar başlarlar inşallah
sempatiksalakcinni

selam kızlar bende yerel yonetımlerde okuyorum bu sene son artık ınsallah kalmazsam derslerden.ya ben hıcbırınden kalmak ıstemıyorum.
ara sınavda buronun verdıgı ders kıtaplarından calıstım sıkıldım basarılı olamadım sımdı fınallere murat yayınlarının konu anlatımlı soru cozumlu kıtabından calısıyorum faydası olur degılmı?
ben hıc bakmadım gecmıs yıllardakı sorulara baksammı acaba faydası olurmukı?

olmuyoooo içimden gelmiyooo hele sıcaklar başladı ögrenciler okulda dısrdaa otryolar ne iş yapsım var ne çalıssm var aksama kk da dolasıyorum

olmuyoooo içimden gelmiyooo hele sıcaklar başladı ögrenciler okulda dısrdaa otryolar ne iş yapsım var ne çalıssm var aksama kk da dolasıyorum

aynennn canım yaa hiç içimden gelmiyor çalışmak zorla açıyorum kitabı bişey anlamadan geri kapatıyorum işi sıkı tutmam lazım ki son 2 hafta yetişsin ama ahh bir başlayabilsem...

Olur canım sen onlara da çalışopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…