• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

finallere çalışmaya başladınız mı?

fisfisfis
aynennn canım yaa hiç içimden gelmiyor çalışmak zorla açıyorum kitabı bişey anlamadan geri kapatıyorum işi sıkı tutmam lazım ki son 2 hafta yetişsin ama ahh bir başlayabilsem... :(

birbirimize dua edelim canımcım ben bugün baslıcam şimdi hatta sonra burdan yazalım biribirimize destek olalım baska care yok sonnn 14 günnn:((((

yahu totom tutuştu hee başladım devam ediyorum vala yarına 4.kitaba başlarım bitirmek zourndayım vala notlarım iyiyken heba edemem dualarınızı bekliyorumm kızlarkafamçokkarıştı

fisfisfis

birbirimize dua edelim canımcım ben bugün baslıcam şimdi hatta sonra burdan yazalım biribirimize destek olalım baska care yok sonnn 14 günnn:((((

tamamm canımmm bende başladım bu gün çok şükür elim kitaba gitti inş böyle devam ederiz...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ufff ne çabuk geldi finaller... mafoldumben mafoldumben mafoldumben

tamamm canımmm bende başladım bu gün çok şükür elim kitaba gitti inş böyle devam ederiz...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ufff ne çabuk geldi finaller... mafoldumben mafoldumben mafoldumben

canım benim maleseff dedigim gün başlamadım ama dün başladım bugün pazarlama bitiyo işallah bitirdigimiz dersleri yazalım türk vergi sistemi bitti pazarlamada bugün bitecekk iaşlahhh kaldı 5 ders hızlanmak lazım başlıyrm bennn hadi kılzar bütlerle ugraşmıylalımbilmiyorumkismile

Çalışmaya yeni başlayan arkadaşlar nasıl yetiştiriyorsunuz o kadar dersi..Günde kaç ünite çalışıyorsunuz?

Çalışmaya yeni başlayan arkadaşlar nasıl yetiştiriyorsunuz o kadar dersi..Günde kaç ünite çalışıyorsunuz?

canım valla daha önce hiç bukadar boşlamamıştım fakat şimdi bütün derslerimin ilk tekrarlarını bitirdim sabahlara kadar uyumuyorum yetişmesi için bakalım hakkımızda hayırlısı olsun günde 2 dersi yani yaklaşık 12 üniteyi bitirdiğim oluyor...

canım valla daha önce hiç bukadar boşlamamıştım fakat şimdi bütün derslerimin ilk tekrarlarını bitirdim sabahlara kadar uyumuyorum yetişmesi için bakalım hakkımızda hayırlısı olsun günde 2 dersi yani yaklaşık 12 üniteyi bitirdiğim oluyor...

peki günde 12 üniteyi bitiriyorsun ama ne kadar verimli oluyor ?bilmiyorumkismile

ay o kdr seyi okuyunca aklinda kalabiliyormu bir günde
Ben 3 üniteyi zor hallediyorum bazen bir günde ,ticaret hukuku gibi derslerde tabi , her ders icin gecerli deil
off ya su an yarim yamalak 2 ders var 2 tanede hic calismadiklarim var nasi yetiscek bakalim
bitirdigim dersleride yaziyimda tam olsun
iktisat teorisi
istatistik
ticaret hukuku
yönetim ve organizasyon
yeni baslamadim calismaya ama bazi günler cok oyalandim keske oyalanmasaydim

Son düzenleme:

Günde 12 ünite mi ? akannehir Valla allah sabır versin sana ya...Ben 8 dersten 4 tanesini bütünlemeye bıraktım...Bebek + ev işleri çok zor oluyor valla...Geceleri çalışayım diyorum ama akşama kadar koşturmaktan ders çalışmaya ne kafa ne de hal kalıyor...
"Çocuk da yaparım kariyer de " sözü var ya hani, resmen kuyruklu bir yalan delikafadulden

mecburum yoksa yetişmiycek aklımda kalıyor ewet çünkü ertesi gün diğer derslere geçmden tekrar yapıyorum çok şükür dersleri bitirdim şimdi soru çalışıyorm aslında çalışmadığım ve bekar olduğum için yanlızca derslere odakladım gece gündüz ders çalışıyorum başka işim gücüm yok...ınşallah hepimiz geçeriz de bu stres biter...

ay 2 kitap kaldı ya ölücem stresten kafamçokkarıştı
yine ağzımda yara çıktı poffff...
ben son sınıf kamu okuyorum da 5.dersin son 2 ünitesi kaldı ya ben yazarak çalışıyorum kızlar vakit alıyo haliyleee ama napim ancak öle çalıştığım içime siniyo:sinifsinif:
programıma uyaabilirsem son 3 gün boş kalıcam tekrar yapabileceğim bakalım allahım yardım et ya hepimize :gitme:

offffff kizlar dün hic calismadim bosa bi gün gecirdim bugun de baslicam ama varya icimden geliyomu diye sorsalar hic gelmiyo bi yandan ask acisi tavan yapmis durumda zaten neden böyle zamanlarla cakismak zorunda bu sinav ya offf allahim offffffffff

ağzımda yaralar çıktı..çalışılacak çok yerım var..oğlum durmuyo.....allahım yardım et.....

offf kızlar yaa üzmeyin beniii geçmiş olsunnn dünyanın sonu degilyaaa allah evlilere cocuklu olanlara güç kuvvet versin biz çalısmamak için beker oldugumuz halde direniyorun allahım yardım etsinn :(

Back