• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Filmlerdeki gibi bulantınız olupta aaa hamile miyim dediğiniz oldumu 😅

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melodilove

Benim hâla bir umudum var 🍃
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2019
317
186
53
Arkadaslar çok merak edıyorum hani hep filmlerde artık klişeleşmiş bir sahne olur ya kadının bulantısı olur kusmaya koşar sonra hamıle olabileceğinin farkına varır 😄 bende merak edıyorum ilk gebeligimde bulantının b si olmadı şimdi bebek düşünüyoruz bat beklıyorum sizdede bulantıdan sonra acaba dediğiniz oldumu yada bu bulantılar adetten once mi olur sonra mı başlar biraz piskolojikmidir bendede hafif hafif bulantı var ama öğürüp kusturacak kadar değil 😉

Hiç bulantı yaşamadan iki çocuk doğurdum.
Bilemeyeceğim😂
Başıma gelmediği için ütopik geliyor o durumlar bana.

Bulanti gebeliğin ilk işaretlerinden biri
O yüzden tiksinme bulantı halsizlik gibi şikayetleri buna yormuştum

Hamile olduğumu bilmiodum.Mıdem bulanıo acayip başım dönüodu.Tabı ben bunlari oruca fazla ya da az yemeğe yoruyordum.Sonra durup dururken sabah böğürünce reglde baktim geçio hızlı test aldim aa pozitif.O zamanda şimdide hangi ara hamile kaldım bilmiom 🙄😅Oğlusum 1.5 yaşında 🥰

Valla bende de hiç olmadı tek belirtim adet gecikmesiydi her an adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyodu😅

Arkadaslar çok merak edıyorum hani hep filmlerde artık klişeleşmiş bir sahne olur ya kadının bulantısı olur kusmaya koşar sonra hamıle olabileceğinin farkına varır 😄 bende merak edıyorum ilk gebeligimde bulantının b si olmadı şimdi bebek düşünüyoruz bat beklıyorum sizdede bulantıdan sonra acaba dediğiniz oldumu yada bu bulantılar adetten once mi olur sonra mı başlar biraz piskolojikmidir bendede hafif hafif bulantı var ama öğürüp kusturacak kadar değil 😉
2. Ayın ortalarında başlıyor 4.ayın sonlarına kadar kustum 😄 ama hamile olduğumu ilk öğrendiğim de hiç bulantım yoktu günüm geçmişti ordan acaba mı diyip test yapmıştım kan falan vermiştim. Bulantılar sonradan geldi. Bende tek tük aşerdim bazısı da aşererek anlarmış bende çok bi aşerme olmamıştı.

Hamile olduğumu bilmiodum.Mıdem bulanıo acayip başım dönüodu.Tabı ben bunlari oruca fazla ya da az yemeğe yoruyordum.Sonra durup dururken sabah böğürünce reglde baktim geçio hızlı test aldim aa pozitif.O zamanda şimdide hangi ara hamile kaldım bilmiom 🙄😅Oğlusum 1.5 yaşında 🥰
Yaaa ne güzel geçikdiğini sonradan fark etmek biz gözüne bakınca adetim geçmeden hep yapardım test 😄🙈

Yaaa ne güzel geçikdiğini sonradan fark etmek biz gözüne bakınca adetim geçmeden hep yapardım test 😄🙈
İkiz kizlarim daha 1.5 yaşındaydı nasil bakayım gözüne😅Koşuşturma,stres falan die düşündüm gecikmeyi de.Mıdem falan bulanmasa hesapta olmadığından aklıma bile gelmezdi 😃

İkiz kizlarim daha 1.5 yaşındaydı nasil bakayım gözüne😅Koşuşturma,stres falan die düşündüm gecikmeyi de.Mıdem falan bulanmasa hesapta olmadığından aklıma bile gelmezdi 😃
☺️😲 Korunuyor muydunuz peki ay beklemeden hamile kalmak nasıl duygu acaba büyük konuşmayım herşey zamninda güzel tabi de biz kararsız kalıp korunmadan girdigimz ilişkide bile boşa telaş etmişiz tutmadı 😄 ben biraz fazla sabirsizim sanrm

hep özenmişimdir o filmlerdeki sahnelere 😅 bende böyle bi gün bulantıyla lavaboya koşup sonrada acaba mı deyip hemen bi koşu test alıp yapıp aaa inanamıyorum 2 çizgi diye şaşırmayı 😂

Diyemedim cunku 2 gebelıgımdede bulantı nedir bilmedim cok sukur 🙏😍😅

😲 Korunuyor muydunuz peki ay beklemeden hamile kalmak nasıl duygu acaba büyük konuşmayım herşey zamninda güzel tabi de biz kararsız kalıp korunmadan girdigimz ilişkide bile boşa telaş etmişiz tutmadı 😄 ben biraz fazla sabirsizim sanrm
Adetim tam bitmeden iliski yaşamıştık(Eşimin dogum günüydu:olamaz:)haricî hep korunduk.O zaman olmuş demek başka yolu yok🙄😃Çok değişik bir duygu tabi ne hissedecegımı bilemedim.İsın kötüsü evliliğimiz kötü durumdaydı😒

Adetim tam bitmeden iliski yaşamıştık(Eşimin dogum günüydu:olamaz:)haricî hep korunduk.O zaman olmuş demek başka yolu yok🙄😃Çok değişik bir duygu tabi ne hissedecegımı bilemedim.İsın kötüsü evliliğimiz kötü durumdaydı😒
Yaa işte ayarlasan olmaz belki nasip 🤷 su an herşey yolundadır evliliğinde insAllah 🤲🤗 Rabb'im herşeyin hayırlısını versin

Back