film gibi ama....

Bence de mumkunse psikolojik destek al doludizgin arkadasim.
Bu olayi ustunden ne kadar zaman gecerse gecsin atlatamamissin. Etrafina sapik var mi diye didik didik kac kisi bakiyor mesela? Normal mi bunlar? Bu kadar korku?
Sana destek lazim gibime geliyor. Insallah feraha cikarsin.

konu sahibi iyi geceler Allah yardımcın olsun.
lütfen sana sunulan önerileri dikkate al.
celişkili konusan sadece sen degilsin burada onu da bilmeni istedim

konunun tamamını değil ama yarısına kadar okudum.çelişkili cevaplarla bir hayal dünyası yansıtılmış buraya.durumu kötü olup,tek odada yaşayan birinin interneti var.bu saatte nete giriyor.yardımcı olalım diyenlere net bir cevap yok.
okuyup zaman kaybetmeyin bence

Kesınlıkle su dkdan ıtıbaren bu konunun gercek olduguna ınanmıyorum arkadaslar
gece gece sınırım oynadı ama karsımızdakı magdur gayet sakın cvp verıyo
sabah konuya bakıcam eger gercek ortaya cıkmamıssa karakola gıdıp danısıcam ne yapılır dıye benım mıdem hazmetmez bu kadarını yok ablasının agzına bılmemne
yok ben bugece sınırden delı olurum..

Bizimde tanıdığımız bir aile vardı böyle komşusu evin kızlarına sarkıyor falan kızın babası rahmetliydi... Sonra kız abime söylemişti böyle böyle diye... Sonrası malum şiir gibi dayak atmışlardı o sapığa ibret-i alem olmustu..

hepiniz kaybolduğumu sanıyosunuz ortadan ama ben uyuyamadım ve geri geldim.hiçbirinizin kafasında soru işareti bırakmak istemem.size şöyle izah edeyim.bir odanın içi evet ama oda büyük bir oda.yatakları onların ileride zaten.takdir edersiniz ki biz alışkınız artık bir odanın içinde sesle yaşamaya.klavye sesindende kimse rahatsız olmaz biz zaten yüksek gürültüye alışkın insanlarız!! bir odanın içinde nasıl internet var diye soranlara cevabım bizim hakkımız yokmu yani bir oda diye bir şeye anlamadım? kullanmayalımmı internet.ayrıca klavye eski klavyeler gibi takır tukur seste çıkarmıyo!!! şuan o kadar üzgününmki anlatamam...ben bir kaç hafta önce memleket dışına çıktım ve yolculuk esnasında bile hiç uyuyamadım neden mi işte tamda bu konu yüzünden.insanları yargılamadan önce anlamaya çalışın.attığınız çamurlarınız beni kirletmez emin olun sadece üzüldüm! ablamın olayına gelince beynimde nasıl bir travma yaşadığımın haddi hesabı yok! evet ablamın olayı yüzdeyüz gerçektir.çok acı çok ama gerçekk!!! ben niye bunu kalkıp buraya yazayım nerden aklıma gelir böyle şeyler benim başka işim mi yok.düşünceden uyuyamadım ve kalktım geldim!! sizin klavyeleri bilmem ama benimkisi takır takır çalışmıyo.gayet küçük seslerle çalışıyo.olaylara hangi konudan yaklaşıyosunuz nasıl beceriyosunuz anlamadım.ikidebirde bahsetmişsinizya hani kafam attı diye şuan benmde gerçekden kafam attı hemde nasıl.şuan işte klavyem daha fazla ses çıkarmaya başladı!!!!

şimdi bak bacım.. tabiki öyle ev hayatını biliyoruz tabikide seninde internet kullanma hakkın var... ama Sen olayı bi baştan bi sondan bi ortadan anlatırsan hak verki kimsede bişey anlamaz güzelce anlatırsan herkes sana yardımcı olmaya çalışır... Ablanın olayından bahsediyorsun-ki bende dahil birçoğumuz olayın ne oldugunu bilmiyorz daha sen travmalardan bahsediyorsun bizide travmalara sokuyorsun ister istemez.. buradaki hiç kimse dalga geçmez durduk yere.. sen bence derdini tam anlatmıyorsun...

Şimdi bir yavaş ol bakalım...
Burada herkes senin olayı anlayabilmek için kafa patlattı bu saate kadar..Sinirler bozuldu, biraz tebessüm ettik..
İfade etme yeteneğin zayıf..Takdir edersin ki insanları şüpheye düşürecek bir çok ifaden oldu...
Sana soru soruldu çamur atılmadı...Bu cümleyi kurmanı, şu an ki psikolojik durumuna bağlıyorum...

Uykuların bu kadar kaçıyor madem, Ablanın bu olayınla ve kendi yaşadığın durumla ilgili daha neyi bekliyorsun?

ya bırakın allah aşkına anlamadım anlamadım diyosunuz iki saatir muhabbet ediyoruz.koskoca metin yazdım oraya nesini anlamadınız bacım?
internet kullanmaya hakkım varda o zaman neden bu sorular soruluyo saçmalığa bak allahım ya deli olcam şimdi!! şuna bak hem bir odanın içinde hem interneti var hem bilmemnesi filan var bunlar nasıl yargılar!
olayın ne oldğunu bilmiyoruz diyp duruyorsunuz ama anlatıyorum yüzkere burada anlayan bir sürü insan var sorunu kendinizde arayın artık iki saatir anlatyorum sayfalar yazdım hala 3 başlığı bir araya getirip bir sonuç yaratamıyosunuz

Kardesim kimseye kendini kanitlamak zorunda degilsin ettigin yeminlerle ben sana inaniyorum ve hayat senin hayatin onu ancak sen istedigin sekle donusturebilirsin ayaklarinin uzerinde dur birseyler yap ve kurtar kendini maruz kaldiginiz tacizlere ne sen nede ablan goz yummayin hep susmussunuz ki gelip surekli sizi bulmus annen baban biraz sahip ciksa bitaz sesinizi cikarsaniz kimse birsey yapamaz yok kapiciyiz yok fakiriz diye ezilin nedr ezdirin kendinizi herkes gibi sizde insansiniz en azindan namusunuzla para kazaniyorsunuz en azindan tek gozde olsa basini sokacak bir eviniz var karniniz doyuyor bunada sukur İNSALLAH size kotuluk yapan butun pisliklerde ALLAHİNDAN BULSUN ama sizde sessiz kalmayin !

Son düzenleme:

kapıcıyız bilmemneyiz diye şikayet etmedim ben.sadece olaylar üstüste geldiği için bu denli bunaldım ve anlattım o kadar!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…