film gibi ama....

bende haddimi aşmak istiyorum lütfen belki bir iki yıl sonra benim evladım o pastaneden iceri gırecek sonucta benım evladım resıt degıl...

benim size tavsiyem şu olabilir
gerçi tavsiye alacak insanlar değilsiniz bilinçlisiniz hepiniz
ama yinede söyliyim
çocuklarınızı bakkkala manava gidince uzun süre kalınca sorgulayabilirsiniz belki bu bir tavsiye olabilir
yani sonuçda bizimde burada market var ve biz ekmek almaya gidiyoruz ve dönüyoruz
her esnaf yapacak değil hoş bunun esnaflada alakası yokya gerçi..
yani hepiniz bilinçli insanlarsınız çocuklarınızı gönderdiğiniz manavı kasabı vs tanıyın
gözlerinden belli olur bir insanın sapık olup olmadığı zaten

bende haddimi aşmak istiyorum lütfen belki bir iki yıl sonra benim evladım o pastaneden iceri gırecek sonucta benım evladım resıt degıl...

aynen benimde kızım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benimde evladım varr !!!

kimse bana korkutmayın felan demesin !

anlatsın sesizkalmasın ! söyleyecek kelime bulamıyorum .!

Her cocuga yapildi diye birsey yok demek ki. Sizi hedef aldilar belki bu sapiklar.
Kac yil gecmis, bu isi yapan tasinmis. Hanimlar gaza gelmis ip adresi alalim, sikayet edelim diyor. Kimi sikayet ediyorsunuz? Hic. Sari cizmeli Mehmet aga.
Iyi niyetinizi anliyorum ama bu kadar cabuk gaza gelmeyin lutfen.

.

Son düzenleme:

bu ıkı mesjda sana aıt ılk msjda mahallede tonla cocuga yapmıslar dıyosun 2. Bılemem belkı yapmıslardır

Yani sana yapılanlar haricinde, ailenin bilmesini istemediğin ne var diyorum? Bu olaylar tamamen senin dışında mı gelişti yoksa senin de bazı yanlışların oldu mu diyorum?
Aielenden neden bu kadar çekiniyorsun?

ailem farklı bir yapıya sahp yetiştirilme tarzı olarak
yani kalkıp adamları öldürebilirler o açıdan diyorum

Haddi aşmakla duyarlı davranmak arasında çok ince bir çizgi de yok hani Nasıl karıştırdınız ki bu iki kavramı?

Gerekirse evet internetten birinin dediğine göre suç duyurusunda bulunulur...
Burası Türkiye, hergün ne olaylar oluyor pek haberiniz yok galiba?

canım
eğer aileleri senin ailen gibiyse
evet her çocuğa yapmışlardır.

bence o babanın bir an önce hayatlarından çıkarılması gerekıyor.

hangi baba cinsel konularda çocuklarının yanında rahat tavırlar sergileyebilir ki?

o kişi benm babam oluyo işte
maalesef sergiledi kendisi bir kaç kere
gerçekden utanmaz yani hiçbir şeyden kolay kolay
bende diyorum allahım neden benm babam diye ama maalesef durum bu!
ilgisiz alakasız bir baba işte

bence o babanın bir an önce hayatlarından çıkarılması gerekıyor.

hangi baba cinsel konularda çocuklarının yanında rahat tavırlar sergileyebilir ki?

hayatlarindan cikarilmali mi bilemem ama diger konuda haklisin ama annedede suc var baba dusunemiyorsa o dusunmeliydi.

Sana bir zarar verirler mi peki?
Zira baban da baba değilmiş...Böyle bir babam olsaydı, ben pek düşünmezdim "babam öldürür, babama nolur" diye

vermediler çok şükür
ama psikolojik etkisi biraz büyük sadece
napayım düşünmek zorundayım diğer kardeşlerim için
babam öyle garip bir insandır yapcak bir şey yok

o kişi benm babam oluyo işte
maalesef sergiledi kendisi bir kaç kere
gerçekden utanmaz yani hiçbir şeyden kolay kolay
bende diyorum allahım neden benm babam diye ama maalesef durum bu!
ilgisiz alakasız bir baba işte

ilgisiz ve alakasız bir babanın ötesınde bence.

Valla kım haddı asmak derse desın suan evden cıkıp karakola gıdıp su sayfayı okutasım var bakalım cıddıye alıyolar mı almıyolar mı ...
Hem bakın sapıklarımız tasınmıs ya bızden bırının mahallesındeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…