- Konu Sahibi doludizgin
-
bende haddimi aşmak istiyorum lütfen belki bir iki yıl sonra benim evladım o pastaneden iceri gırecek sonucta benım evladım resıt degıl...
aynen katiliyorum anne baba belliki hic ilgilenmemis cocuklarinin hayatiyla..
insan arkadaşının ne mal olduğunu bilmez mi hiç
değil mi ama?
tek sorun baba.
ve kendını bırakan bir anne.
bende haddimi aşmak istiyorum lütfen belki bir iki yıl sonra benim evladım o pastaneden iceri gırecek sonucta benım evladım resıt degıl...
benim işin içinde drken anlamadım?
yani başka çocuklar derken taşındılar onlar zaten buradan o şerefsiz ahlaksızlar
biran kendi hikayemi düşündüm de yapulmayan kalmamıştır dedim
yoksa bilemem tabi kimlere daha yaptığını
bizim çocukken mahallede tonla sapık vardı hemen hemen bütün çocuklara yapmışlar bunu zaten.
hayır babamın arkadaşı diye değil korktuğumuz için babamızın başı belaya girmesin diye
çünkü bu kolay bir şey değil biliyorum
yani yapmıştır belkide bilmiyorum ki
şöyle söyliyim ben size benm babam oraya sık giderdi fırına arkdaşım diye
bizde ondan sık uğrardık oraya birşeyler almak için filan
ben gerekni yapıcam merak etmeyin
böyle şerefsizler allahsızlarr belalarını bulacaklar
buldurmalıyım
Yani sana yapılanlar haricinde, ailenin bilmesini istemediğin ne var diyorum? Bu olaylar tamamen senin dışında mı gelişti yoksa senin de bazı yanlışların oldu mu diyorum?
Aielenden neden bu kadar çekiniyorsun?
Konu sahibinin bu kadar ustune gidip "bak ben su an suc duyurusunda bulunabilirim biliyor musun" gibi zaten korkmus bir insani bir de boyle korkutmak, evet haddi asmak demek bana gore. Zaten konu sahibi cocuklari karistirmadan once denildi bunlar. "Sen susuyorsan biz senin yerine konusuruz" tavirlari. Evet, son derece haddi asmak oluyor. Cocuklar sonradan dahil oldu olaya.
Arkadas kac yillik olaydan bahsediyor zaten.
Cocuklari bilmem. Nasil bir muhit orasi? Cocuklarin koruyani anasi babasi yok mu? Rahat rahat taciz mi ediyorlar cocuklari? Cok ilginc.
Sikayet etsen kimi kime sikayet ediyorsun? "Internetten birinin dedigine gore su muhitte sapiklik olaylari varmis, bir bakiverin" diye mi sikayet edeceksiniz? Bunu ciddiye mi alirlar saniyorsunuz emniyet teskilati? Kanit yok, birsey yok. Konu sahibi de nihayetinde ne oldugu belli olmayan, internetten bir insan. Hepimiz gibi. Herkesle kafa bulmadigi ne malum?
Kanitsiz sozlerle, varsayimlarla ortaligi ayaga kaldirmaya gerek yok.
aynen arti kizin sana tacize ugradim diyor hic mi sorgulamazsin isin asli nedir diye ?
bu ıkı mesjda sana aıt ılk msjda mahallede tonla cocuga yapmıslar dıyosun 2. Bılemem belkı yapmıslardır
benim işin içinde drken anlamadım?
yani başka çocuklar derken taşındılar onlar zaten buradan o şerefsiz ahlaksızlar
biran kendi hikayemi düşündüm de yapulmayan kalmamıştır dedim
yoksa bilemem tabi kimlere daha yaptığını
bu ıkı mesjda sana aıt ılk msjda mahallede tonla cocuga yapmıslar dıyosun 2. Bılemem belkı yapmıslardır
ailem farklı bir yapıya sahp yetiştirilme tarzı olarak
yani kalkıp adamları öldürebilirler o açıdan diyorum
bence o babanın bir an önce hayatlarından çıkarılması gerekıyor.
hangi baba cinsel konularda çocuklarının yanında rahat tavırlar sergileyebilir ki?
bence o babanın bir an önce hayatlarından çıkarılması gerekıyor.
hangi baba cinsel konularda çocuklarının yanında rahat tavırlar sergileyebilir ki?
Sana bir zarar verirler mi peki?
Zira baban da baba değilmiş...Böyle bir babam olsaydı, ben pek düşünmezdim "babam öldürür, babama nolur" diye
ailem farklı bir yapıya sahp yetiştirilme tarzı olarak
yani kalkıp adamları öldürebilirler o açıdan diyorum
o kişi benm babam oluyo işte
maalesef sergiledi kendisi bir kaç kere
gerçekden utanmaz yani hiçbir şeyden kolay kolay
bende diyorum allahım neden benm babam diye ama maalesef durum bu!
ilgisiz alakasız bir baba işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?