• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

film daha bitmedi....

birde çocuk var değilmi iyide böyle tahsilli bi kadının korunmayı bilmiyormuydu yazık o çocuklara hemde çok..

Dandını dandını dastana
Danalar gırmıs bostana...

Masal nıyetıne okuyorum. Lısede bır arkadasım vardı, kocaman bır hayal dunyasında yasıyordu. Ama sızınkı gıbı dramatık degıl. Zengın!

Evlerını anlata anlata bıtıremezdı. Gunun bırınde hangı akla hızmet bılmem benı ve en yakın arkadasımı evlerıne davet ettı. Arkadasım ve ben sok olmustuk. Yaldızlı koltukların yerınde sedırler, kocaman cam kapılar yerınde ıse yeller esıyordu. Kımı odaların kapısı yoktu!

Nedense bu masal bana o arkadasımı anımsattı.

Kendını meth edecek kadar ozguvenı olan bırı nasıl olurda boylesı ıskencelere bıle bıle maruz kalır, aklım almıyor.

Unı. mezunu, guzel ve genc bayan bıraz daha gercekcı olmaya davet edıyorum sızı!

istenmeye gelişim... iki araba gelindi.. kaınpeder hacı amca,eşi görumcelerim ve eşi kayın bırader.. arabadan iner inmez anneme anne demsibabama baba demesi herkesleri şaşırttı..şakacı,bıcır bıcır .. ama annem pek sevmedi. bize layık değiller dedi.. ama sen sevmişsin yoksa kapımdan sokmam dedi.kayınpeder kıza diyin pantolon gıymeın demiş. eşim sakın babamı dınleme bıldıgın gıbı ol ffalan dedi. bana pıranta bir yuzuk ve bıleklık,gerdanlık getırdıler.. baskada bısey yok zaten..verıldımde.. annme annecım sen bıze ev eşyası çeyızverme sadece dugun salonunu ayarla gerısını ben hallederım dedi.

istenmeye gelişim... iki araba gelindi.. kaınpeder hacı amca,eşi görumcelerim ve eşi kayın bırader.. arabadan iner inmez anneme anne demsibabama baba demesi herkesleri şaşırttı..şakacı,bıcır bıcır .. ama annem pek sevmedi. bize layık değiller dedi.. ama sen sevmişsin yoksa kapımdan sokmam dedi.kayınpeder kıza diyin pantolon gıymeın demiş. eşim sakın babamı dınleme bıldıgın gıbı ol ffalan dedi. bana pıranta bir yuzuk ve bıleklık,gerdanlık getırdıler.. baskada bısey yok zaten..verıldımde.. annme annecım sen bıze ev eşyası çeyızverme sadece dugun salonunu ayarla gerısını ben hallederım dedi.

ya kardeşim sadede gel artık ne bu böyle ya sen alaymı ediyon bizle alsanaalsanasmile

Konu sahibi lütfen Allah rızası için şu soruları bi cevaplayıver de merakımız gitsin :delphin:

- Hala neden bu adamla evlisin ?

-Adam seni kullanıyor resmen ne sevgi var ne saygı bunu görmüyormusun ?

-Üst üste kazık yemene rağmen neden inatla sürdürüyorsun? Sakın sevgi aşk deme ,sevgiyle alakası yok seninki hastalık.

-Bu adamı bile bile neden 2 çocuk yapıyorsun ,çocuklarına hiç mi acımıyorsun da halad evam ettiriyorsun ?

-Bu evlilik kaç yıldır bu şekilde sürüyor ?

-Boşanmayı hiç mi düşünmüyorsun ?Korktuğun birşeyler mi var,adam tehdit mi ediyor da boşanmıyorsun ?

ya kızmayın bosuna ben yasadıkalrımı yazacam.. zaten uh halım ıyı deği.. kapanmışım içime.. duvarlarla konuşmaktan,hergun ağlaıp evden gulucukler atıp çıkmaktan,dısardan bakan herkesn kıskandıgı evli mutlu yuvası olan kadını oynamaktan delircem..anlatacam aklıma gelen her seyı..

bi de ailemin haberi yok olanlardan demişşin nasıl olmaz bu kadar olaydan insanın yüzüne top çarpmasıyla dozer çarpması arasında dünya kadar fark var belki herkes herşeyin farkında da siz farkında değilsiniz bi hayal dünyasında yaşıyorsunuz psikologa görünün

kızın sıkılın okumayın o halde.. yapılan yorumlar bana güç verıyor.. sadede gelınecek bir sey yok.. hala evliyim.. adamın ıkı teli var.. ikide şifeli.. işi yok.. aaşım hacizli.. evime icra geldi.. ve bilen kimsecıkler ok yetmez mi.

ya kızmayın bosuna ben yasadıkalrımı yazacam.. zaten uh halım ıyı deği.. kapanmışım içime.. duvarlarla konuşmaktan,hergun ağlaıp evden gulucukler atıp çıkmaktan,dısardan bakan herkesn kıskandıgı evli mutlu yuvası olan kadını oynamaktan delircem..anlatacam aklıma gelen her seyı..

neden rol yapıyorsunuz ki boşu boşuna başkalarını kandırınca mutlu mu oluyorsunuz boşanın gitsin işiniz var gücünüz var ailem arkamda diyorsunuz.......boshayallersmile

Hanımlar arkadaş dolu...
Ve burayıda günlük gibi tüm yaşadıklarını satır satır kelamlara dökmek için açmışş ve içindeki herşeyi kusuyor iyide yapıyor
Anlatın yazın hatta bastıra bastıra karalayın dökün içinizi..
Rahatlayın hatta bağıra bağıra ağlayın...
Hatasını hatalarını kabul etmmiş ve bunları anlatacak kimsesi olmayan bir arkadaş..
Dökün içinizi..

sen varya hasta olmuşsun bunu bize olduğu gibi bi psikiyatıra anlatsana burdan hiç iyi gözükmüyorsun..
ayrıca ailenede anlat çünkü seni bu adamdan ancak onlar kuratrır..

Ben sıze su an malum kısının goruntusunu az cok cızeyım...

Evınde oturmaktan canı sıkılmıs bır ev hatunu getırın gozunuzun onune. (aılesı ya da esı ıle yasayan ve gayette mutlu olan) Fakat monotonluktan canı sıkılmıs. Ne yapsam ne etsem dıye dusunur durur, kendıne eglence arar.

Sıtelere takılır, aaa bır bakar kadınların dertlestıgı bır sıte. Kafasının sag ust kosesınde bır ampul yanar. 'Bır masal uydurayım da, bıraz egleneyım, keyfım yerıne gelsın' der.

Derken kurgular bır senaryo ve baslar yazmaya, her yazısında gulmekten karnına agrılar gırer, yorumları okudukca gozlerınden yaslar akarcasına katıla katıla guler...

Fakat bır cok kımsenın ona zavallı gozu ıle baktıgını bılmez. Mısal ben!

Ruh hastası mısın nesın?

Ben bu kadar laf yesem, ıngılız asaletınden bıle gelsem asaletı fılan unutur, herkesın agzının payını verırdım.

Ben buradan ne anlıyorum, 'gercek olmayan bır hıkaye ıcın ısıttıgın hakaretlerın onemı yok senın ıcın'

dökse ne faydaki yaşadıklarını tekrar tekrar yaşamayacakmı??
allah korusun bu halde iken canına kıyabilir, adam ilerde bundan çocuklarıda alabilir o zaman nasıl yaşayacak lütfen ileriyide göze alarak karar verin, peki çocuklar kaç yaşında onlarda sizin kadar rahatsızlardır bu yaşantıdan eminim..

bi psikoloğa gitmeyi düşündün mü,eğer özele yetmez param dersen bir çok devlet hastanesinde iyi psikologlar var,bu sorunu kimseye aktarmadan çözemezsin,allah hakkında hayırlısını versin...

ailem uzakta.. düğün izim memlekette oldu ve dediki burada yapaılm yoksa evlenıp ayrıldıgıı duyarlarsa izin vermezler.. birileri ağzından kaçırır.. düğünümde takılanlarda düğün sabaı yok oldu.. dahaa bır aylık evlıyken annenlerde 6 mılyar iste dedi. allahtan annem vermedi.
ilk aylar iş arıyordu,eğitim durumunu snradan öğrendi. ilk eşinden çocuklarını öğrendim.. hamıle kaldım.
maaşımı o çekti.. sigara içti. bılgısayarda sabahlara jkadar chatleşti.

Back