film daha bitmedi....

adam resmen maddi manevi ,seni kullanıyor..
böyle bir adamla hala evli kalmak için, çok geçerli gerekçeler olmalı

18 kişi okuyor vay amma bende merak ettim ya bu adamdan koca olmayacağı hele hele bab olmuyacağı baştqan belliymşi ama işte aşk diyorsunya insan orda takılıp kalıyor

Ben de bunları merak ediyorum.

Konu sahibi tahsilli olduğundan bahsediyor,madem bu kadar tahsillisin neden böyle bir adamdan çocuk yaptın ?

Aynen aynen,bende onu merak ettim ve neden hala boşanmıyor?ailem beni toparlıyor diyor,maaşım da var diyor,çocukları düşünüyorsa bilemeyeceğim,ama böyle bir sahtekarla nereye kadar sürer bir evlilik????kafamçokkarıştı

yaz geldi.. bız bı kötu beş kötü,bir iyi geçirdik vakti.. birini ödedik ikiyere borçlandık.. 7 yıllık birikimim gitti.. hayallerim gitti.. ama allah kahretsin onu her gördüğümde kalbim hep hopladı..dış görunuş tertemiz bir adam.. ama vicdan olmayan bir insan..en son ayrılırken annenlere bahset,senı ıstemeye gelecegız..ayrılırken,''lütfen beni mutlu edeceksen evlen yoksa benı bu halımle bırak gıt dedim. sakın bana acıma dedim.. ama mutlu edecegıne guvenıyorsan ben varım dedim.. sana anlatacaklarım var dedi..
lise yeni bitmişti. teyzemın kızına aşık oldum. yasemınden baskasını gözum görmuyordu dedi. babam dövdü beni. isemedi yasemini dedi.. o sırada ben bır gazetede çalısıordum.. istasyonda evden kaçmış küçük bir kız bulundu.. ona yarım etmek için kı yurduna yerlestırdık.. sonra kızın annesı ve kız peşimi bırakmadılar ve ben kızla aiemı çiğnıyerek evlendim dedi..

Konu sahibi anlaşılan her yaşadığını günü gününe anlatmak istiyor.

Kendi rahatlayayım derken bizi şişirecek burda

Zaten bütün hayatını anlatırken mesaj sayısı 1000 i geçer ben de o zamana kadar yaşlanır ölürüm heralde

Ay bana bişeyler oluyor kafamçokkarıştı

Şimdi bayılazam akannehir

Bu adam ağzını burnunu kırıyor 2 tane çocuk yapıyorsun buna birde seviyorum diyebiliyorsun ..
Hangi mantık bunu kabul eder allesen söylermisin ..

Kendine acı verilmesinden hoşlanıyorsun herhalde sen ..

Hırsızlık var yalan dolan var herşey var bu adamda hala nasıl olurda çocuklarınla beraber bu insanla aynı evde yaşamaya devam edebiliyorsun..

ben de bayılıcam hala sorularımın cevaplarını alamadım en iyisi kimse yorum yapmasın kponu sahibi bi kaç gün takılsın burda sonra biz de okuyalım he

evlendim ama boşandım falan işte.. ya ben neden bu adama hayır dıyemyorum peki?

evet dediğiniz gibi,

iyi bir ailem

iyi bir mesleğim

param

güzelliğm var ve daha 28 ysındayım..

evet dediğiniz gibi,

iyi bir ailem

iyi bir mesleğim

param

işte kendi meziyetlrini saymışsın yazık sana ayrıl ve kurtul sana başka eşmi yok

dur bayılma sona az kaldı galiba :sm_cool:

İnşallah inşallah kafamçokkarıştı

evet dediğiniz gibi,

iyi bir ailem

iyi bir mesleğim

param

Hala profilinde neden evli yazıyo boşandıysan

ne oldu yani ben anlamadım boşandın o zaman sevinmen gere değil mi hala para mı istiyor napıyor çocuklar kimde kaç yaşındalar

Bacular konu çelişkilenmeye başladı işkillendim ben
evliydi şimdi boşandı olay karıştı durun bakimm el atalım..

onun kalbi halen kocası için atıyorsa bekarlığı kabullenemiyordur belki ..
ama yazık sana değmez böyle bi adama sil hayatından gitsin..

sanırım kocasından bahsetmiş, hani evlenmiş ya yurttan biriyle..o boşanmış sanırım onu diyor...

çöz bakalım gibi oldu konu yahu =)

ya evlendim ama boşandım falan işte derken acaba "az önce ki konuyu mu devam ettiriyo,eşinin eski olayını?

Kocası önceden boşamış birini
hımss... kimin eli kimin cebinde gibi de oldu sanki azıcık
bence ilk eşiylede bu gibi sorunlar yüzünden boşanmıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…